Leopard´s Leap Chenin Blanc/Chardonnay - Lookout 2021

Sydafrika
Sydafrika
Western Cape

Sommerdrøm fra Sydafrika der byder på masser af tropiske frugtnoter som ananas, lime og grapefrugt. Fantastisk sprød eftersmag og et strejf af hvide pærer i bouqueten.

Læs mere

Sommerdrøm fra Sydafrika der byder på masser af tropiske frugtnoter som ananas, lime og grapefrugt. Fantastisk sprød eftersmag og et strejf af hvide pærer i bouqueten.

Læs mere
  Chenin Blanc/Chardonnay - Lookout 2021
  95
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Gris
  Lyst fjerkræ
  Mad med citrus
  Skaldyr
  Sushi
  Tapas
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Pære

  Pære

  Honning

  Honning

  Kamille

  Kamille

  Kvæde

  Kvæde

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chenin Blanc
  Chardonnay

  Beskrivelse

  Lookout Chenin Blanc/Chardonnay er en frisk, let og sprød vin. Med sin druesammentætning på 70% Chenin Blanc og 30% Chardonnay, får man her en vin med en let tropisk bouquet, der byder på hvide pærer og ananas. I den bløde smag fortsætter de tropiske noter med lag af grapefrugt, ananas og lime, der afsluttes med en frisk og sprød eftersmag. Man kunne fristes til at sige sommer i en flaske. Vinen gærer ved 14 grader efterfulgt af tre måneders kontakt med bundfaldet, hvilket resulterer i, at den lette og frugtige vin har fået god dybde. Leopard’s Leap anbefaler at den nydes med familie og venner til en afslappet og uformel frokost, eller blot ”anytime, anywhere”.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Leopard - wide -1_Edit.jpg
  Produceret af Leopard's Leap
  Leopard’s Leap blev startet op i 1999 af Dr. Anton Rupert og dennes svigersøn Hein Koegelberg. De tre leoparder i vinhusets logo, er symbolet på de tre familieejede vingårde, som druerne udelukkende stammede fra i begyndelsen og mest af alt signalerer de virkelige vilde leoparder, som vinhuset arbejder på at beskytte. Familien Rupert har altid været fortalere for bevarelse af kulturelle og historiske bygningsværker og for omsorg for natur og miljø. Man har således modtaget ”Franschhoeks Trust Award” i 2007. Med markedsføringen af Leopard’s Leap er man sponsor for ”Cape Leopard Trust”, der står for beskyttelse og bevarelse af Caperegionens mange rovdyr, men i særlig grad for den truede Cape Mountain leoparden, som er den mindste leopard i Sydafrika.
  Fra <a href="/sog/?q=Western Cape">western cape</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
  Fra western cape området i Sydafrika
  Western Cape provinsen dækker hele sydspidsen af Sydafrika fra Swartland i nordvest til Klein Karoo i øst og har Cape Town som sin hovedstad. Western Cape er vinmæssigt en breddefinition for sydafrikansk vin, men sikkert er det, at naturen er henrivende smuk og vinmarkerne er begunstigede af positionen, her på den sydligste spids af Afrika, hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean – et meget koldt hav mod et sidstnævntes varmere strømme, hvilket giver pragtfulde klimatiske betingelser for druerne i markerne.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt