Lussory Chardonnay, Premium

Spanien
Spanien
Castilla - La Mancha

Med Lussory Chardonnay får du en skøn alkoholfri hvidvin med en kompleks og aromatisk duftprofil.

Læs mere

Med Lussory Chardonnay får du en skøn alkoholfri hvidvin med en kompleks og aromatisk duftprofil.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Chardonnay, Premium
119
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Lyst fjerkræ
Ost
Østers
Røget kød
Skaldyr
Velkomst
Smagsnoter
Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Druer
Chardonnay

Beskrivelse

Lussory

Lussory vinuniverset blev skabt i 2011 med drømmen om at skabe kvalitetsvine med alle vinens naturlige dyder, dog uden alkohol. Vinhuset produkter er alle sammen skabt uden brug af tilsætningsstoffer. Lussory er baseret i La Mancha, der ligger syd for Madrid. På denne spanske højslette har man kolde vintre og lange varme somre, som er yderst gunstige betingelser for dyrkning vin. Vinmarkerne ligger op i 700 meters højde og jordbunden består primært af kalksten, der sikrer en fornem mineralitet i vinene. Lussory har et eksklusivt udvalg af vine hvor især deres Merlot, Chardonnay og mousserende skaber stor begejstring.

Premium Chardonnay

Målet med denne lækre Chardonnay er at skabe en alsidig hvidvin, der både har stor aromatisk kompleksitet men også en god dybde i smagen. Målet er at forene Chardonnays fine silkebløde tekstur med en dragende bouquet af grønne æbler og stenfrugter.

Perfekt til fisk og grønt

Lussory Chardonnay er en oplagt ledsager til alt godt fra havet, især hvis det serveres med alskens grillede grøntsager. Den er tilmed også oplagt til at servere med flødebaseret pastaretter og lette kyllingeretter.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Castilla - La Mancha">castilla - la mancha</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Castilla-La Mancha er spaniens største vinproducerende region, og afdækker et areal på ikke færre end 700.000 ha. Således har regionen stået bag omkring halvdelen af al vin produceret i Spanien, ikke mindst anført af hvidvinsdruen Airén, der på et tidspunkt var verdens mest beplantede sort. Vinene fra den vidtfavnene region, der ligger på et plateau i cirka 700-800 meters højde syd for hovedstaden Madrid, blev frem til slutningen 1970’erne primært solgt i bulk, men herefter gennemgik regionen i al stilhed en kvalitetsmæssig revolution – ikke mindst takket være indføring af moderne teknikker og marker og kældre. De relativt billige jordpriser i Castilla-La Mancha er selvsagt en stærkt medvirkende årsag til, at vinene herfra typisk ligger i et yderst attraktivt prisniveau. Således kan Castilla-La Mancha i dag bryste sig af at være en region, der måske mere end nogen anden, formår at levere vine med en helt enestående sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt