Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Skaldyr
Vegetariske retter
Smagsnoter
![Fersken](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1025433/vin-smag-fersken.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Fersken
![Citron](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1025433/vin-smag-citron.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Citron
![Grønt æble](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1025433/vin-smag-groent_aeble.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Grønt æble
![Havsalt](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1025433/vin-smag-havsalt.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Havsalt
![Basilikum](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1025433/vin-smag-basilikum.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Basilikum
Druer
Trebbiano
Beskrivelse
Druerne til denne Marche IGT vin er hovedsageligt høstet ved Macerata i hjertet af Marche-regionen. Druesorterne, der er anvendt er 85 % Trebbiano - de sidste 15 % er Verdicchio. Italiensk lovgivning tillader op til 15 % af andre druer end den der står på etiketten - når der er tale om IGT. Vinen har en strågul farve - blomsterrig bouquet, tør aromatisk smag med et ganske let strejf af bitterhed. Moncaro Trebbiano er forsynet med skruelåg for at vinen kan bevare optimal friskhed.
Læs hele beskrivelsen
![H - 1551437477518_Edit.jpg](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1025433/H%20-%201551437477518_Edit.jpg?width=500&height=300&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Produceret af Moncaro
Grundlaget for Moncaro starter i 1964, hvor en gruppe vindyrkede dannede ’Società Cooperativa’ med det formål sammen at højne kvaliteten af vinmarkerne i Marche, og i 1970 byggede de vinkælderen ’Cantina di Montecarotto’ som senere blev til navnet Moncaro. I dag er Moncaro et vin-cooperativ der siden den første høst i 1971 har høstet stor anerkendelse for sine vine, sin filosofi og som allerede i 1980 var frontløbere for økologi og bæredygtig vinproduktion.