Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Skaldyr
Vegetariske retter
Smagsnoter
Fersken
Citron
Grønt æble
Havsalt
Basilikum
Druer
Trebbiano
Beskrivelse
Druerne til denne Marche IGT vin er hovedsageligt høstet ved Macerata i hjertet af Marche-regionen. Druesorterne, der er anvendt er 85 % Trebbiano - de sidste 15 % er Verdicchio. Italiensk lovgivning tillader op til 15 % af andre druer end den der står på etiketten - når der er tale om IGT. Vinen har en strågul farve - blomsterrig bouquet, tør aromatisk smag med et ganske let strejf af bitterhed. Moncaro Trebbiano er forsynet med skruelåg for at vinen kan bevare optimal friskhed.
Læs hele beskrivelsen
Produceret af Moncaro
Grundlaget for Moncaro starter i 1964, hvor en gruppe vindyrkede dannede ’Società Cooperativa’ med det formål sammen at højne kvaliteten af vinmarkerne i Marche, og i 1970 byggede de vinkælderen ’Cantina di Montecarotto’ som senere blev til navnet Moncaro. I dag er Moncaro et vin-cooperativ der siden den første høst i 1971 har høstet stor anerkendelse for sine vine, sin filosofi og som allerede i 1980 var frontløbere for økologi og bæredygtig vinproduktion.