Ombre Pinot Grigio 2022

Italien
Italien
Veneto
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
 • Vivino
  2022
  2022
  4.0 Stjerner
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
  GODT KØB

Økologisk Pinot Grigio med forfriskende noter af citrus og grønne æbler. Perfekt til det spontane glas eller til den store fest.

Læs mere
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
 • Vivino
  2022
  2022
  4.0 Stjerner
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
  GODT KØB

Økologisk Pinot Grigio med forfriskende noter af citrus og grønne æbler. Perfekt til det spontane glas eller til den store fest.

Læs mere
 • Ecological
 • EcologicalNaturewine
Spar 34%
Pinot Grigio 2022

Før 119 kr.

79
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Mager fisk
Østers
Skaldyr
Sushi
Tapas
Velkomst
Smagsnoter
Fersken

Fersken

Citronskal

Citronskal

Honningmelon

Honningmelon

Mandel

Mandel

Grus

Grus

Knuste sten

Knuste sten

Druer
Pinot Grigio

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Ombre er en økologisk hvidvin inspireret af Veneto-regionens rige vintraditioner og Venedigs ikoniske klokketårn. Ombre, der betyder "skygge" på italiensk, referer til traditionen, hvor de lokale i Venedig ville nyde et forfriskende glas vin i skyggen af det majestætiske tårn. Etiketten prydes af en penselstrøg, der symboliserer denne skygge.

En hyldest til tradition

Ombre hylder den italienske aperitivo tradition, der er en social og afslappet samling blandt venner, der typisk finder sted tidlig aften. Folk mødes for at nyde en forfriskende drink og lette appetizers, før de går videre til middag. Aperitivo er mere end bare en drink; det er en kulturel praksis, der er dybt forankret i italiensk livsstil og samfund.

Stærk Vivino rating

Med en 4.0 Vivino-rating er Ombre en sand favorit blandt folket. Næsen byder på fremtrædende mineralske noter af knuste sten og en opfriskende pift af citrusfrugter, fersken og sprøde grønne æbler. Smagen er ren og frisk på palleten med krystalklar syre, der virker mundrensende for hver slurk.

En vin til enhver tid

Ombre charmerer sig ind med sine umiddelbare og friske karakter. Søger du en hvidvin til den store fest? Så er Ombre Pinot Grigio en oplagt løsning. Det er også en genial vin at hive frem, når lysten til at invitere dine venner på et uhøjtideligt glas melder sig. Vinen er en oplagt partner til alskens lette forretter med fisk, men kan også matche fint med sushi eller flødebaserede pastaretter.

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra veneto området i Italien
Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt