Patz & Hall Chardonnay 2019

USA
USA
Californien
Sonoma Coast

Overdådig, kompleks og rank vin, med eksotiske noter af ananas, guava og honningmelon, foruden ristede mandler og kanel.

Læs mere

Overdådig, kompleks og rank vin, med eksotiske noter af ananas, guava og honningmelon, foruden ristede mandler og kanel.

Læs mere
  Chardonnay 2019
  409
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Fed fisk
  Kammusling
  Lyst fjerkræ
  Ost
  Skaldyr
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Beskrivelse

  En del af Chardonnay-druerne til denne vin, kommer fra en relativt ny vinmark, etableret specielt til Patz & Hall af den berømte avler Mark Sanchietti. Hovedparten af druerne kommer imidlertid fra Sanchietti Pleasant Hill, hvorfra vinen får sin fylde og tekstur, og Gap’s Crown der bidrager med mineralitet og syre. Marker som Parmalee Hill, Dutton Ranch og Durell Vineyard bidrager også med druer til denne vin der fremstår overdådig, kompleks og rank, med eksotiske noter af ananas, guava og honningmelon, foruden ristede mandler og kanel.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Patz_hall - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Patz & Hall
  Patz & Hall i Sonoma er hyldet som én af USA’s mest efterspurgte producenter af Chardonnay og Pinot Noir. Deres adelsmærke og stil er sprøde, koldklima-vine, og husets enkeltmarksvine har med tiden opnået legendarisk status. Patz & Hall blev etableret i 1988 af Donald Patz, dimitteret biolog fra University of Oregon i Eugene, og James Hall, der arbejdede som assisterende vinmager på Flora Springs i Napa Valley. Deres håndværksmæssige tilgang til vinfremstilling, tætte og personlige relationer til en håndfuld af Californiens fineste og bedste avlere, og ikke mindst adgangen til deres druer via langtidskontrakter, har siden etableringen været hjørnestenen i vingårdens succes og konstante kvalitetsniveau. Af samme årsag modtager Patz & Halls vine konstant høje ratings.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay. Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian River Valley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt