Pete's Pure Chardonnay 2022

Australien
Australien
South Eastern Australia
Murray Darling

Mild, cremet og utrolig ren i smagen. En forfriskende Chardonnay med fylde, tropiske frugter som honningmelon og modne ferskner og en fin frugtsyre, der sikrer balance.

Læs mere

Mild, cremet og utrolig ren i smagen. En forfriskende Chardonnay med fylde, tropiske frugter som honningmelon og modne ferskner og en fin frugtsyre, der sikrer balance.

Læs mere
  Chardonnay 2022
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Gris
  Mager fisk
  Skaldyr
  Sushi
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Beskrivelse

  Pete’s Pure Chardonnay kommer fra den innovative vinregion Murray Darling og viser på eksemplarisk vis hvad områdets hvidvinsstjerne, Chardonnay, kan præstere her i det varme klima. Murray Darling strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, og er den andenstørste vinregion i Australien. Regionen byder derfor på mange forskellige, spændende producenter og stilarter. Klimaet er varmt med lange solskinstimer og lav luftfugtighed, hvilket giver en stabil vækstsæson. Især Chardonnay har det fortrinligt her i Murray Darling. Chardonnay er områdets stjerne, og druen skaber frugtige og bløde, generøse og indtagende hvidvine til attraktive priser. Pete’s Pure Chardonnay er bestemt ingen undtagelse. Vinen er mild, cremet og utrolig ren i smagen. Vinen har ikke fået fadlagring, hvilket giver den fine, friske frugt mulighed for at vælde op i glasset i al sin pragt. En uimodståelig hvidvin med fylde, tropiske frugter som honningmelon og modne ferskner og en fin frugtsyre, der sikrer balance. Nyd vinen til smørstegt fisk og skaldyr eller lettere retter med gris – eller helt i sig selv.
  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Pete's Pure
  Pete’s Pure er et moderne vinhus beliggende i den innovative Murray Darling vinregion. Murray Darling er Australiens næststørste vinregion og er derfor også et område med højt til loftet og stor variation indenfor både stil, producenter og dyrkede druer. Murray Darling strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, og har perfekte forhold til vindyrkning. Komplekse jordbunde, tørre, varme somre og rig adgang til sol skaber en stabil vækstsæson for druerne.
  Fra <a href="/sog/?q=South Eastern Australia">south eastern australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt