Pete's Pure Sauvignon Blanc 2022

Australien
Australien
South Eastern Australia
Murray Darling

Balanceret og indbydende Sauvignon Blanc, der er ren, tør og elegant og har al den fylde og bredde, du kunne ønske af en oversøisk Sauvignon Blanc.

Læs mere

Balanceret og indbydende Sauvignon Blanc, der er ren, tør og elegant og har al den fylde og bredde, du kunne ønske af en oversøisk Sauvignon Blanc.

Læs mere
  Sauvignon Blanc 2022
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Lyst fjerkræ
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Stikkelsbær

  Stikkelsbær

  Honning

  Honning

  Grapefrugt

  Grapefrugt

  Fersken

  Fersken

  Passionsfrugt

  Passionsfrugt

  Druer
  Sauvignon Blanc

  Beskrivelse

  Veloplagt, aromatisk og flot sprød Sauvignon Blanc fra innovative Murray Darling, der strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales. Murray Darling er et innovativt vinområde og den andenstørste vinregion i Australien. Regionen byder derfor på mange forskellige, spændende producenter og stilarter. Klimaet er varmt med lange solskinstimer og lav luftfugtighed, hvilket giver en stabil vækstsæson. Murray Darling Sauvignon Blanc byder på sprudlende tropiske fugter som passionsfrugt og stikkelsbær med en underliggende mineralitet, der bidrager med fin kompleksitet. En utrolig indbydende næse, der inviterer dig indenfor i et klassisk Sauvignon Blanc-univers, hvor en retningsgivende, forfriskende frugtsyre giver en fokuseret og ren smagsoplevelse. Vinen byder på et væld af tropiske frugter og perfekt modnede passionsfrugter. En balanceret Sauvignon Blanc, der er ren, tør og elegant og har al den fylde og bredde, du kunne ønske af en oversøisk Sauvignon Blanc og en mundvandsfremkaldende syre, der kalder på den næste læskende slurk. Vinen er en fortrinlig ledsager til retter fra det asiatiske køkken, vegetariske retter og sommersalater eller nydes som ren hyggevin!
  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Pete's Pure
  Pete’s Pure er et moderne vinhus beliggende i den innovative Murray Darling vinregion. Murray Darling er Australiens næststørste vinregion og er derfor også et område med højt til loftet og stor variation indenfor både stil, producenter og dyrkede druer. Murray Darling strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, og har perfekte forhold til vindyrkning. Komplekse jordbunde, tørre, varme somre og rig adgang til sol skaber en stabil vækstsæson for druerne.
  Fra <a href="/sog/?q=South Eastern Australia">south eastern australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt