Raimat Vol d´Ànima - Blanco 2022

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre

Blød, frisk og struktureret vin med behagelig lang eftersmag. I bouqueten finder man fersken, nektarin, pære og melon flot integreret med noter af hvide blomster og middelhavskrydderier.

Læs mere

Blød, frisk og struktureret vin med behagelig lang eftersmag. I bouqueten finder man fersken, nektarin, pære og melon flot integreret med noter af hvide blomster og middelhavskrydderier.

Læs mere
  Vol d´Ànima - Blanco 2022
  139
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Allround
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Skaldyr
  Tapas
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Citron

  Citron

  Fersken

  Fersken

  Ingefær

  Ingefær

  Mandel

  Mandel

  Grapefrugt

  Grapefrugt

  Honningmelon

  Honningmelon

  Nektariner

  Nektariner

  Druer
  Chardonnay
  Xarel-lo
  Albarino

  Beskrivelse

  Raimat Ànima de Raimat Blanco er en dejlig blød hvidvin, der gennem årene har høstet et hav af guldmedaljer.

  Druerne er, som til alle Raimats vine, dyrket bæredygtigt. De tre druetyper bliver høstet på forskellige tidspunkter – når de er optimalt modnet. De vinificeres hver for sig og gæringen sker ved en temperatur på 14 grader i 2-3 uger. Vinen fremstår lys gul med grønligt skær. I bouqueten finder man fersken, nektarin, pære og melon flot integreret med noter af hvide blomster og middelhavskrydderier. Den er blød, frisk og struktureret med behagelig lang eftersmag.

  Vinen er den oplagte ledsager til de fleste retter med hvid fisk eller skaldyr.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
  Produceret af Raimat
  Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
  Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra catalonien området i Spanien
  Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt