Sorelle Bronca Delico - Colli di Conegliano Bianco 2018

Italien
Italien
Veneto

Frisk, alsidig vin, der dufter fantastisk af æbler, pærer, fersken og lidt kamille. På smagspaletten fyldig, gennemtrængende smag af både frisk og moden frugt.

Læs mere

Frisk, alsidig vin, der dufter fantastisk af æbler, pærer, fersken og lidt kamille. På smagspaletten fyldig, gennemtrængende smag af både frisk og moden frugt.

Læs mere
  Delico - Colli di Conegliano Bianco 2018
  245
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Italiensk mad
  Nordisk køkken
  Ost
  Skaldyr
  Smagsnoter
  Nektariner

  Nektariner

  Fersken

  Fersken

  Hvide blomster

  Hvide blomster

  Pære

  Pære

  Mandel

  Mandel

  Citron

  Citron

  Grus

  Grus

  Knuste sten

  Knuste sten

  Lime

  Lime

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Druer
  Manzoni Bianco
  Pinot Blanc
  Riesling

  Beskrivelse

  Hvidvinen her er et spændende og nytænkende blend af druerne Manzoni Bianco, Pinot Bianco og Riesling. Flot gylden i glasset og duft af pærer, æbler og ferskner – lidt toner af mandel og kamille. På smagspaletten fyldig, gennemtrængende smag af frisk, moden og fyldig frugt som går igen fra duften – fersken, pærer og æble. 30 % af vinen er fadlagret mens 70 % har ligget på ståltank i et år. Der på 4 måneder på flaske inden frigivelse. Perfekt til al mulig slags mad man helst vil have hvidvin til og særdeles god til faste oste.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Sorelle Bronca - wide - 2_Edit.jpg
  Produceret af Sorelle Bronca
  Det er de to søstre, Ersiliana og Antonella Bronca, der sammen driver vingården Sorelle Bronca. De er berømte for deres Prosecco’er og et par ’top end’ rød- og hvidvine. Søstrene er blandt de producenter, der kan tilskrives æren for det absolut højnede kvalitetsniveauet i Conegliano-Valdobbiadene-området. “Vores nøgleord er kvalitet, og på det ord baserer vi alle vores valg. Vores passion har nu i mange år ledet os mod økologiske løsninger og engageret os i arbejdet med at værne om og beskytte den jord, vi arbejder med. Vores omdømme for kvalitet er blevet vores adgangskort til resten af verden.” Sådan beskriver Sorelle Bronca sig selv og deres virksomhed. De producerer kvalitetsvine ud fra den overbevisning, at den bedste kvalitet skabes af den reneste natur – og mest ansvarlige indstilling.
  Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra veneto området i Italien
  Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt