Tommasi Soave Classico - Le Volpare 2023

Italien
Italien
Veneto

Frisk, tør og sprød vin med god pirrende aroma og karakter af tropiske frugter fra Tommasi-familiens vinmark Le Volpare.

Læs mere

Frisk, tør og sprød vin med god pirrende aroma og karakter af tropiske frugter fra Tommasi-familiens vinmark Le Volpare.

Læs mere
  Soave Classico - Le Volpare 2023
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Allround
  Mager fisk
  Sushi
  Smagsnoter
  Fersken

  Fersken

  Honning

  Honning

  Mandarin

  Mandarin

  Merian

  Merian

  Havsalt

  Havsalt

  Druer
  Garganega

  Beskrivelse

  Herlig frisk "blid og mild" hvidvin fra Tommasi-familiens vinmark Le Volpare i hjertet af Soave Classico. Vinen er produceret udelukkende på Garganega, som er en klassisk drue fra Veneto og hoveddruen i Soave Classico-vin. Vinen koldgæres for at frembringe maksimal friskhed og frugt og lagres herefter yderligere 6 måneder på rustfrie ståltanke før aftapning. Vinen er medium fyldig, frisk, tør og sprød med god aroma og karakter af tropiske frugter.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Tommasi - wide - 4_Edit.jpg
  Produceret af Tommasi
  Det særdeles vellykkede vinfirma Tommasi er et familieforetagende der blev grundlagt i 1902. Sammenholdet i familien er helt enestående og det er nu fjerde generation der driver Tommasi. I dag arbejder 6 fætre og kusiner sammen – hver har deres ansvarsområde, men alle større beslutninger tages i fællesskab. Tommasi er kendt for sine Valpolicella-vine og har i dag 90 ha. i dette område, men har også marker i andre områder i Veneto som f.eks. Lugana, Custoza og Bardolino. Det er værd at bemærke, at alle Tommasis vine kommer fra egne vinmarker og er ’slotsvine’. En lang række af deres vine bærer også vinmarkens navn, da alle Tommasis vine vinificeres hver for sig. I 1997 købte Tommasi-familien Poggio Al Tufo i Pitgliano, som er et provinsområde i Grosseto.
  Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra veneto området i Italien
  Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt