UNA Chardonnay 2022

Chile
Chile
Central Valley

Smag fantastiske Una Chardonnay. Alle Chardonnay-druens naturlige dyder, udtrykt i en balanceret og alsidig vin med saftige smagsnoter af modne pærer og eksotiske frugter.

Læs mere

Smag fantastiske Una Chardonnay. Alle Chardonnay-druens naturlige dyder, udtrykt i en balanceret og alsidig vin med saftige smagsnoter af modne pærer og eksotiske frugter.

Læs mere
  Spar 46%
  Chardonnay 2022

  Før 109 kr.

  59
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Fed fisk
  Kammusling
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Beskrivelse

  UNA Chardonnay 

  UNA Chardonnay er en hyldest til den ædle Chardonnay-drue. Druerne dyrkes omhyggeligt i Central Valleys solrige klima med varme dage og kølige nætter, hvilket giver vinen en medium krop og en friskhed, der er pakket med eksotiske frugtnoter. Den er en sand fornøjelse for sanserne og en invitation til at udforske  Chardonnay-druen i sit rette element.

  Renhed og Karakter

  UNA Chardonnay omfavner en ligetil tilgang til vinproduktion ved at gennemgå ståltankslagring, hvilket hjælper med at bevare druens rene og naturlige smagskvaliteter. Her er ingen indflydelse fra egetræsfade til at forstyrre det enkle og autentiske udtryk af Chardonnay-druen. Resultatet er en vin, der forener de fortryllende træk ved Chardonnay, uden at gå på kompromis med balance og finesse.

  Forfriskende smag 

  UNA Chardonnay byder på en fortryllende duft, der vækker sanserne med en subtil elegance af citrusfrugter, modne æbler og saftige pærer. Ved første slurk danser smagsnoterne på tungen og afslører en harmonisk blanding af eksotiske frugter som ananas og mango, perfekt afbalanceret med noter af smør og vanilje. Vinens medium krop og afrundede syrlighed skaber en lækker tekstur, der slutter med en behagelig finish.

  UNA og mad 

  Denne alsidige vin har mange kulinariske muligheder og kan ledsage en bred vifte af retter. Prøv for eksempel at parre UNA Chardonnay med grillede skaldyr som rejer og jomfruhummer, hvor dens frugtige karakter komplimenterer retten på smukkeste vis. Den er også en fornøjelse til fjerkræ og grillede grøntsager.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt