Villa Huesgen Riesling - Schiefer 2021

Tyskland
Tyskland
Mosel

Ekstraordinært saftig, klokkeklar og kompleks Riesling med fine aromaer af faste grønne æbler, citrusfrugt og et fint anstrøg af krydderurter, holdt sammen af en stringent syre.

Læs mere

Ekstraordinært saftig, klokkeklar og kompleks Riesling med fine aromaer af faste grønne æbler, citrusfrugt og et fint anstrøg af krydderurter, holdt sammen af en stringent syre.

Læs mere
  Riesling - Schiefer 2021
  185
  kr. /stk
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Asparges
  Lyst fjerkræ
  Ost
  Sushi
  Smagsnoter
  Lime

  Lime

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Jasmin

  Jasmin

  Petroleum

  Petroleum

  Citron

  Citron

  Druer
  Riesling

  Beskrivelse

  Blandt druesorter hører Riesling-druen i allerhøjeste grad til en af dem, der har karakter og stor personlighed. Villa Huesgen har opkaldt en af sine vine efter den overdådigt skiferholdige jord, som netop denne vin kommer fra. Resultatet er en Riesling der er ekstraordinært saftig, klokkeklar og med meget kompleksitet, som druerne netop har udviklet pga. den skiferholdige jordbund. Kompleksiteten viser sig som fine aromatiske lag af faste grønne æbler, citrusfrugt og et fint anstrøg af krydderurter. Alt sammen holdt flot samen af stringent syre, stor viskositet og mineralitet, som er så typisk for de nordeuropæiske køligklima vine.
  Læs hele beskrivelsen
  H - VILLA_HUESGEN - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Villa Huesgen
  Mosel er Tysklands femtestørste vinregion. Villa Huesgen ligger netop omkring floden Mosel og dennes bifloder Saar og Ruwer, nærmere bestemt ved Traben-Trarbach, som ligger 60 kilometer sydvest for Koblenz. Der produceres udelukkende Riesling, der kommer fra de bedste af de skiferholdige bjergsider. En kombination af et unikt terroir og en lang tradition gør at Huesgen familien kan stolt se tilbage på succesfuld Riesling-dyrkning og fremragende vine gennem 9 generationer, et familieforetagende der har dedikeret sig passioneret Riesling-dyrkning siden 1735.
  Fra <a href="/sog/?q=Mosel">mosel</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra mosel området i Tyskland
  Moselfloden udspringer i Frankrig og løber på sin vej igennem Luxemburg, inden den kommer til Tyskland. Ved den gamle romerby Trier løber de to bifloder Saar og Ruwer sammen med Mosel. Den skiferholdige jord giver lette og lyse vine med karakter af flint.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt