Villa Huesgen Weissburgunder - Trocken 2022

Tyskland
Tyskland
Mosel

Charmerende, forfriskende med en intens duft der kombinerer det frugt- og blomsterrige med et underliggende mineralsk islæt. Cremet tekstur og en flot rank syrlighed i smagen.

Læs mere

Charmerende, forfriskende med en intens duft der kombinerer det frugt- og blomsterrige med et underliggende mineralsk islæt. Cremet tekstur og en flot rank syrlighed i smagen.

Læs mere
  Weissburgunder - Trocken 2022
  169
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asparges
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Fersken

  Fersken

  Pære

  Pære

  Mandel

  Mandel

  Lime

  Lime

  Grus

  Grus

  Knuste sten

  Knuste sten

  Druer
  Weissburgunder

  Beskrivelse

  I takt med det tyske hjemmemarkeds efterspørgsel på andet end Riesling, har de to Pinot-typer – Pinot Gris og Pinot Blanc, stødt men sikkert etableret sig på markerne rundtomkring i Tyskland. Druerne til Villa Huesgens Weissburgunder (Pinot Blanc), kommer fra skifferholdige jorder omkring Traben-Trarbach, omkring en halv times kørsel fra Bernkastel-Kuess, der af mange betegnes som Mosels epicentrum. Druerne høstes ved perfekt modenhed, gærer og lagrer i rustfri ståltanke, inden aftapning og frigivelse fra Villa Huesgen. Vinen er yderst charmerende, med en intens duft der på fineste vis kombinerer det frugt- og blomsterrige med et underliggende mineralsk islæt. I smagen er vinen forfriskende med en næsten cremet tekstur, der samlet set giver påmindelser om ananas og melon. Smagen slutter tør med en rank syrlighed, der frister til endnu en slurk. Villa Huesgens Weissburgunder Trocken er ideel som et glas i utide, eller som frokostledsager til retter bestående af fisk, asparges eller salater.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Mosel">mosel</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra mosel området i Tyskland
  Moselfloden udspringer i Frankrig og løber på sin vej igennem Luxemburg, inden den kommer til Tyskland. Ved den gamle romerby Trier løber de to bifloder Saar og Ruwer sammen med Mosel. Den skiferholdige jord giver lette og lyse vine med karakter af flint.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt