Cala Del Mar Moscato 0.0

Spanien
Spanien
Valencia

Frisk, imødekommende og let perlende. Denne alkoholfrie-vin er baseret på druemost fra Moscato-druer. Dejlig frisk med en behagelig sødme.

Læs mere

Frisk, imødekommende og let perlende. Denne alkoholfrie-vin er baseret på druemost fra Moscato-druer. Dejlig frisk med en behagelig sødme.

Læs mere
  Moscato 0.0
  89
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Dessert
  Ost
  Tapas
  Velkomst
  Smagsnoter
  Honning

  Honning

  Fersken

  Fersken

  Blomster

  Blomster

  Litchi

  Litchi

  Mandarin

  Mandarin

  Druer
  Moscato

  Beskrivelse

  Alkoholfri Moscato Blanc

  Cala del Mar har hjemstavn i Valencia, som er blevet verdenskendt for at producere charmerende og sødmefulde vine baseret på Moscato-druen. Denne vin i deres repertoire er en alkoholfri udgave af deres ultrapopulære Moscato Blanc. På imponerende vis formår Cala Del Mar at udtrykke moscato-druens naturlige kvaliteter.

  Den reneste saft

  Modsat andre alkoholfrie vine, så er 0.0 praktisk talt en vin, der er baseret på friske druer, der kun gennemgår en kort skindkontakt, og ingen alkoholisk gæring. Øvrige alkoholfri vine gennemgår en dealkoholisering efter endt fermentering. Druerne bliver plukket ved den optimale balance mellem naturlige sødme og syre i druen.

  Flot harmoni

  Resultatet er en vin, der fornemt udtrykker Moscato-druens naturlige karakter. 0,0 er let perlende, da vinen tilsættes lidt kulsyre i forbindelse aftapningen for at bevare vinen frisk. Vinens bouquet er præget af subtile florale noter og frugtige noter af litchi og mandarin.

  Aperitif eller dessert

  Denne perlende skønhed virker forrygende som velkomstglas til lette snacks og oste. Den virker også glimrende til et udvalg af desserter som frisk sorbetis, frugt-baseret desserter eller lagkage.

  *Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Valencia">valencia</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra valencia området i Spanien
  Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af druerne, inden de bliver overmodne, har forbedret kvaliteten af vinen betydeligt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt