Cala Del Mar Moscato 0.0

Spanien
Spanien
Valencia

Frisk, imødekommende og let perlende. Denne alkoholfrie-vin er baseret på druemost fra Moscato-druer. Dejlig frisk med en behagelig sødme.

Læs mere

Frisk, imødekommende og let perlende. Denne alkoholfrie-vin er baseret på druemost fra Moscato-druer. Dejlig frisk med en behagelig sødme.

Læs mere
    Moscato 0.0
    89
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Aperitif
    Dessert
    Ost
    Tapas
    Velkomst
    Smagsnoter
    Honning

    Honning

    Fersken

    Fersken

    Blomster

    Blomster

    Litchi

    Litchi

    Mandarin

    Mandarin

    Druer
    Moscato

    Beskrivelse

    Alkoholfri Moscato Blanc

    Cala del Mar har hjemstavn i Valencia, som er blevet verdenskendt for at producere charmerende og sødmefulde vine baseret på Moscato-druen. Denne vin i deres repertoire er en alkoholfri udgave af deres ultrapopulære Moscato Blanc. På imponerende vis formår Cala Del Mar at udtrykke moscato-druens naturlige kvaliteter.

    Den reneste saft

    Modsat andre alkoholfrie vine, så er 0.0 praktisk talt en vin, der er baseret på friske druer, der kun gennemgår en kort skindkontakt, og ingen alkoholisk gæring. Øvrige alkoholfri vine gennemgår en dealkoholisering efter endt fermentering. Druerne bliver plukket ved den optimale balance mellem naturlige sødme og syre i druen.

    Flot harmoni

    Resultatet er en vin, der fornemt udtrykker Moscato-druens naturlige karakter. 0,0 er let perlende, da vinen tilsættes lidt kulsyre i forbindelse aftapningen for at bevare vinen frisk. Vinens bouquet er præget af subtile florale noter og frugtige noter af litchi og mandarin.

    Aperitif eller dessert

    Denne perlende skønhed virker forrygende som velkomstglas til lette snacks og oste. Den virker også glimrende til et udvalg af desserter som frisk sorbetis, frugt-baseret desserter eller lagkage.

    *Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Valencia">valencia</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
    Fra valencia området i Spanien
    Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af druerne, inden de bliver overmodne, har forbedret kvaliteten af vinen betydeligt.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt