Chavin Chardonnay, Zéro, Sparkling

Frankrig
Frankrig

Sparkling Zéro er en sprudlende alkoholfri mousserende fra det solrige Sydfrankrig. En dejlig frisk smagsoplevelse med noter af æble og grapefrugt.

Læs mere

Sparkling Zéro er en sprudlende alkoholfri mousserende fra det solrige Sydfrankrig. En dejlig frisk smagsoplevelse med noter af æble og grapefrugt.

Læs mere
  Chardonnay, Zéro, Sparkling
  139
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Ost
  Sushi
  Vegetariske retter

  Beskrivelse

  Maison Chavin

  Maison Chavin er skabt af Mathilde Boulachin, der oprindeligt kommer fra Champagne regionen. Efter 10 år i udvikling blev Maison Chavin grundlagt i 2010. Målet med Maison Chavin er at skabe fremragende alkoholfrie eller lav-alkohol drikkevarer, der er præcise og rene i deres udtryk. Vinene er primært skabt på lokale franske druer som Syrah og Chardonnay. Huset er tilmed certificeret ved bæredygtighedsorganet HVE. 

  Zéro Chardonnay Sparkling

  Chavin Zéro Sparkling er en såkaldt Blanc de Blanc, som betyder Hvide fra hvide på fransk. Den er skabt udelukkende på Chardonnay druen, hvilket skaber vine med en cremet tekstur, fornem elegance og nydelige aromaer af blomster og citrusfrugter. Druerne kommer fra det solrige Sydfrankrig, hvor der findes de optimale forhold for Chardonnay. Zéro Sparkling har de fineste små bobler og en dragende duft af knuste sten, brioche og grønne æbler. Smagen har en fornem syre, uden at virke snerpende. En yderst elegant og sprød oplevelse.

  God til østers og fisk 

  Vinen er med sin mundrensende smag og flotte mineralitet et oplagt valg hvis der skal serveres Sushi. Den er også et fremragende glas til vegetariske retter som stegte asparges eller til friske vietnamesiske forårsruller. Vinen kan også sagtens nydes for sig selv. Chardonnay Sparkling anbefales serveret godt afkølet ved 8 grader.

  *Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt