Copenhagen Sparkling Tea Lyserød

Danmark
Danmark

Sparkling Tea Lyserød er det perfekte alkoholfri alternativ til rosébobler. Her får du en frisk, tør mousserende vin med en blød, rund smag.

Læs mere

Sparkling Tea Lyserød er det perfekte alkoholfri alternativ til rosébobler. Her får du en frisk, tør mousserende vin med en blød, rund smag.

Læs mere
  Spar 13%
  Lyserød

  Før 149 kr.

  129
  kr. /stk
  Passer godt til
  Østers
  Skaldyr

  Beskrivelse

  Sparkling Tea Lyserød er et forrygende eksempel på en alkoholfri aperitif, der ikke bare smager fænomenalt, men også er skabt til at matche gastronomiske smagsoplevelser. En nytænkende, læskende te-drik i luksuriøs Champagne-stil. Sparkling Tea Lyserød er skabt på 11 økologiske teer med økologisk druemost som base. Vinen kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler. Sparkling Tea Lyserød er det perfekte alkoholfri alternativ til rosébobler. Her får du en frisk, tør mousserende vin med en blød, rund smag. Vinen byder på en vifte af røde bær og sprøde æbler med komplekse smagsnoter fra Oolong-teen og fine noter af brombær og Hibiscus. Smagen balanceres blødt af den hvide Silver Needle-te og afrundet af let bitre frugtnoter. Et flot match til salte retter, skaldyr og østers.
  Læs hele beskrivelsen
  TOP-Copenhagen-Sparkling-Tea -wide- 2_Edit.jpg
  Produceret af Copenhagen Sparkling Tea
  Manden bag den innovative serie af mousserende te-baserede vine er sommelier Jacob Kocemba, der udviklede konceptet under sit arbejde på Michelin-restaurant. Kocembas eksperimenter med koldtrukket luksus-te har skabt en mousserende vin, der kombinerer nordisk innovation med tusind år gamle asiatiske te-traditioner. Hver flaske indeholder op til 13 forskellige økologiske teer. Inden vinen tappes på flaske, tilføres en mindre base økologisk druemost, hvorefter flasken hviler 8-12 uger for at opnå den ønskede kompleksitet. Alle Sparkling Tea-varianter kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt