Copenhagen Sparkling Tea Rød

Danmark
Danmark

Frisk og perlende alkohol-let mousserende vin med flotte noter af røde bær, hibiscus, brombær og citrus. Perfekt bud på en perlende rosé.

Læs mere

Frisk og perlende alkohol-let mousserende vin med flotte noter af røde bær, hibiscus, brombær og citrus. Perfekt bud på en perlende rosé.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Rød
149
kr. /stk
Passer godt til
Aperitif
Mager fisk
Skaldyr
Sushi

Beskrivelse

Sparkling Tea Rød er et forrygende eksempel på en alkohol-let aperitif, der ikke bare smager fænomenalt, men også er skabt til at matche gastronomiske smagsoplevelser. En nytænkende, læskende te-drik i luksuriøs Champagne-stil. Den mousserende te er skabt på økologiske grønne, hvide og sorte teer samt urteteer med økologisk druemost som base. Vinen kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler. Sparkling Tea Rød er det perfekte alkohol-lette bud på en perlende rosé. Her får du en frisk, forholdsvis tør perlende vin med flotte noter af røde bær, hibiscus, brombær og balanceret citrus efterfulgt af en let bitterhed fra bergamotteolien i teerne Lady Grey og Earl Grey. Den semi-tørre finish harmonerer smukt med de indledende bær-noter. Nyd vinen afkølet, gerne i et champagneglas. God som ledsager til jomfruhummer, øvrige skaldyr, klassisk smørrebrød, æg og friskpillede rejer.
Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt