Copenhagen Sparkling Tea Rød

Danmark
Danmark

Frisk og perlende alkohol-let mousserende vin med flotte noter af røde bær, hibiscus, brombær og citrus. Perfekt bud på en perlende rosé.

Læs mere

Frisk og perlende alkohol-let mousserende vin med flotte noter af røde bær, hibiscus, brombær og citrus. Perfekt bud på en perlende rosé.

Læs mere
  Rød
  149
  kr. /stk
  Passer godt til
  Aperitif
  Mager fisk
  Skaldyr
  Sushi

  Beskrivelse

  Sparkling Tea Rød er et forrygende eksempel på en alkohol-let aperitif, der ikke bare smager fænomenalt, men også er skabt til at matche gastronomiske smagsoplevelser. En nytænkende, læskende te-drik i luksuriøs Champagne-stil. Den mousserende te er skabt på økologiske grønne, hvide og sorte teer samt urteteer med økologisk druemost som base. Vinen kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler. Sparkling Tea Rød er det perfekte alkohol-lette bud på en perlende rosé. Her får du en frisk, forholdsvis tør perlende vin med flotte noter af røde bær, hibiscus, brombær og balanceret citrus efterfulgt af en let bitterhed fra bergamotteolien i teerne Lady Grey og Earl Grey. Den semi-tørre finish harmonerer smukt med de indledende bær-noter. Nyd vinen afkølet, gerne i et champagneglas. God som ledsager til jomfruhummer, øvrige skaldyr, klassisk smørrebrød, æg og friskpillede rejer.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt