Kelleris Kelleris Vingaard, Utopia Renée, Brut Renée 2018

Danmark
Danmark
 • Flaskehalsen
  2015
  2015
 • International Food Contest
  2015
  2015
  Sølv

Særegen, harmonisk og kompleks brut rosé med en markant længde i den fyldige smag ogr et bredt spektrum af frugtige nuancer, herunder røde bær.

Læs mere
 • Flaskehalsen
  2015
  2015
 • International Food Contest
  2015
  2015
  Sølv

Særegen, harmonisk og kompleks brut rosé med en markant længde i den fyldige smag ogr et bredt spektrum af frugtige nuancer, herunder røde bær.

Læs mere
  Kelleris Vingaard, Utopia Renée, Brut Renée 2018
  349
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Smagsnoter
  Solbær

  Solbær

  Jordbær

  Jordbær

  Tobak

  Tobak

  Kanel

  Kanel

  Tranebær

  Tranebær

  Druer
  Rondo

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Kelleris Vingaard har siden 2001 været blandt vinmagerpionererne i Danmark, og med stedets perfekte beliggenhed, vinmagernes dedikation, passion, intelligens og fornuft er stedet en eminent ambassadør for dansk vin. Der kommer sande vinøse perler ud fra markerne og hvælvingerne under Kelleris Vingaard. Nu er der så kommet bobler i vinen på Kelleris Vingaard. En kølig forsommer gav en begrænset frugtsætning og en koldere sommer end normalt, gav en meget sen modning med relativ høj syre. Af den mere syreholdige frugt blev Kelleris Vingaards første kommercielle årgang af mousserende vin Renée lavet. Mosten fra Rondo druerne er vinificeret med relativ kort tid på skallerne, men nok til at give en smuk rød/orange farve. Herefter har vinen bundfældet sig på stor tank, inden aftapning på champagneflaske. Næsen rummer et bredt spektrum af frugtige nuancer, herunder røde bær. Smagen er særegen, harmonisk og kompleks, med en spændende og markant længde i den fyldige smag.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Kelleris - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Kelleris Vingaard
  Kelleris Vingaard har siden 2001 været bannerfører for kvalitetsproduktion af vin i Danmark. Huset ligger i det pittoreske Nordsjælland tæt på Øresund, hvor en sydvendt let skrånende vinmark leverer både hvidvine, mousserende og rødvine. Druesorterne er primært Rondo, men der trylles også med Ortega, Zalas Perla og Phønix sorterne. Med stor inspiration i Bordeaux skaber ejerne Susanne og Søren vine med exceptionel dybde. I marken er arbejdet minutiøst og vinstokkene passes med stor omhu. I kælderen foregår der grundigt arbejde med forskellige egetræsfade, der giver vinene stor karakter og levealder.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt