Warre's Vintage pakket i flot gavekarton 1994

Portugal
Portugal
Douro

Elegant karakteristisk blomsteragtig bouquet med enorm struktur og kompleksitet, der giver en balanceret frugtrig smag af modne bær. Mange års lagring på flaske vil give vinen yderligere struktur og kompleksitet.

Læs mere

Elegant karakteristisk blomsteragtig bouquet med enorm struktur og kompleksitet, der giver en balanceret frugtrig smag af modne bær. Mange års lagring på flaske vil give vinen yderligere struktur og kompleksitet.

Læs mere
    Vintage pakket i flot gavekarton 1994
    1.399
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Aperitif
    Dessert
    Ost
    Smagsnoter
    Brombær

    Brombær

    Granatæble

    Granatæble

    Tobak

    Tobak

    Varme krydderier

    Varme krydderier

    Solbær

    Solbær

    Skovbær

    Skovbær

    Druer
    Touriga Nacional
    Touriga Franca
    Tinta Barroca
    Tinta Roriz
    Tinto Cão

    Beskrivelse

    To eller tre gange hvert tiende år, når vinen er af en enestående kvalitet, deklarerer Warre’s "Vintage-år". Vinen kommer fra de allerbedste Quintas i Alto Douro, hvorfra de er udvalgt gennem århundreder. En stor del kommer fra Warre’s egen berømte vingård ”Quinta da Cavadinha”. Druerne består af de traditionelle sorter fra Douro dalen, så som Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Barroca, Tinta Roriz og Tinto Cão. Inden vinen tappes på flaske har den lagret 24 måneder på egetræsfade. Der foretages ingen filtrering eller klaring af vinen. Vinen skal også dekanteres på karaffel inden serveringen. Farven er mørk ruby. Elegant karakteristisk blomsteragtig bouquet med enorm struktur og kompleksitet, der giver en balanceret frugtrig smag af modne bær. Mange års lagring på flaske vil give vinen yderligere struktur og kompleksitet.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Warres - wide - 3_Edit.jpg
    Produceret af Warre's
    Warre’s blev grundlagt i 1670 som den første britiske portvinsproducent og siden da, har firmaet været pioner og markedsleder indenfor portvin. Man etablerede som de første egne vinkældre i Villa Nova de Gaia, som et tydeligt bevis for, at Warre-familien tidligt erkendte lagringens betydning for kvaliteten af god portvin. Warre’s ejes i dag af Symington-familien, der har beskæftiget sig med portvinshandel uafbrudt gennem 13 generationer. Den daglige ledelse fra Winemaker til øverste direktør varetages af familien, og ingen anden familie ejer så mange ”Premium”-vinmarker i Douro-dalen. Warre’s er eneste portvinshus, der kan skrive ”Kongelig Hofleverandør” på etiketten.
    Fra <a href="/sog/?q=Douro">douro</a> området i <a href="/sog/?q=portugal">Portugal</a>
    Fra douro området i Portugal
    Den portugisiske vinregion Douro følger, som navnet antyder, Dourofloden, der skærer sig igennem det nordlige Portugal. Den er præget af verdens måske mest stejle vinterrasser, anlagt for flere hundrede år siden. Skifer og granit præger jordbunden, og mellem vinmarkerne står pittoreske appelsintræer, oliven, fyr og korkeg. Douro-regionen står for nogle af de absolut bedste og mest komplekse portugisiske bordvine, men det er naturligvis først og fremmest for portvinene, at området er kendt.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt