Fascino Prosecco Fascino

Italien
Italien
Veneto
Treviso

Økologisk Prosecco med en ren duft typiske Prosecco-noter af akacieblomst. Smagen fyldig og frugtagtig med nuancer af grønne æbler og marcipan.

Læs mere

Økologisk Prosecco med en ren duft typiske Prosecco-noter af akacieblomst. Smagen fyldig og frugtagtig med nuancer af grønne æbler og marcipan.

Læs mere
  • Ecological
Prosecco Fascino
149
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Aperitif
Mager fisk
Skaldyr
Smagsnoter
Grønt æble

Grønt æble

Akacie

Akacie

Fersken

Fersken

Tørrede urter

Tørrede urter

Brioche brød

Brioche brød

Pære

Pære

Druer
Glera

Beskrivelse

Prosecco, som direkte oversat betyder næsten tør, laves på Glera-druen, en drue som tidligere blev kaldt Prosecco, hvilket betød at ”Prosecco” blev produceret overalt i Italien i meget svingende kvaliteter. Derfor blev reglerne, i 2013, strammet op, således at det kun er Prosecco fremstillet i Veneto-regionen og hvor min. 85 % af druerne er Glera, der må bære navnet Prosecco. Fascicno Prosecco er fremstillet 100 % af økologiske Glera-druer fra i Treviso i Veneto-regionen. Druerne gæres helt normalt ved lave temperaturer, hvorefter de fyldes på en tryktank. Denne metode kaldes også charmat-metoden. Vinen tappes derefter under tryk på flaske, så boblerne bevares. Fascino er frizzante – det vil sige at boblerne er små og fine, som gør vinen dejlig livlig. Fascino har en strågul farve og duften er ren og har typiske Prosecco-noter af akacieblomst. Smagen fyldig og frugtagtig med nuancer af grønne æbler og marcipan. Fascino har mange anvendelsesmuligheder, som aperitif eller som ledsager til pasta med grøntsager eller til fisk og skaldyr.
Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra veneto området i Italien
Prosecco er fra 2010 ikke længere navnet på en drue – men et geografisk område, Valdobbiadene. Området har samtidig fået DOCG status. Derudover er Prosecco en italiensk mousserende hvidvin, generelt en tør eller ekstra tør vin. Den er normalt lavet af Glera-druen, den drue, som tidligere blev kaldt "Prosecco". Selvom navnet er afledt af den italienske landsby Prosecco nær Trieste, hvor druen kan have sin oprindelse, produceres DOC Prosecco i regionerne Veneto og Friuli.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt