Ombre Prosecco Rosé 2022

Italien
Italien
Veneto

Elegant og livlig øko prosecco med en fortryllende duft af røde bær. Sprudlende rosé til enhver festlig lejlighed.

Læs mere

Elegant og livlig øko prosecco med en fortryllende duft af røde bær. Sprudlende rosé til enhver festlig lejlighed.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Mængde
pris
Prosecco Rosé 2022
Pris ved 6 stk.
Mængdepris

Før 139 kr.

89
kr. /stk
Spar i alt 300 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Italiensk mad
Mager fisk
Skaldyr
Velkomst

Beskrivelse

Ombre er en frisk og sprød økologisk rosé Prosecco inspireret af Veneto-regionens rige vintraditioner og Venedigs ikoniske klokketårn. Ombre, der betyder "skygge" på italiensk, referer til traditionen, hvor de lokale i Venedig ville nyde en enkel, frisk og sprudlende "ombra" vin i skyggen af det majestætiske tårn. Etiketten prydes af en penselstrøg, der symboliserer denne skygge. Med hvert glas Ombre Prosecco kan du drømme dig ned til det romantiske Norditalien.

Økologiske rosé perler

Den flotte lyserøde farve i Ombre udvindes fra druerne; Glera og Pinot Noir, som først gæres i en uges tid og nogle dages stabilisering overføres til store tryktanke i stål, hvor en blanding af sukker og gær tilsættes. Tanken lukkes hermetisk af og perlerne/boblerne, der opstår, bliver således i vinen. Herefter tappes vinen – under tryk – for at bevare boblerne. Metoden kaldes Charmat-metoden.

Frisk med bærpræg

Ombre Prosecco Rosé er en forfriskende og elegant mousserende vin, som med det samme åbner med en fortryllende duft af røde bær som modne kirsebær, hindbær og jordbær, ledsaget af nogle små fine blomsteragtige noter. Vinen er saftig og indbydende i smagen, hvor de røde frugter går igen. De blide bobler gør, at vinen ikke føles snerpende tør, men stadig mundrensende, at vinen går fortrinligt til mad.

Server gerne Ombre Prosecco Rosé som aperitif eller til lette sommerretter, friske salater eller pasta med grillet grønt, fisk eller skaldyr.

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra veneto området i Italien
Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt