Ombre Prosecco

Italien
Italien
Veneto
 • VinAvisen
 • Flaskehalsen
 • Vinous
  91 Point

Frisk, umiddelbar og forførende øko Prosecco, der serveres bedst køligt og i selskab med sine nærmeste.

Læs mere
 • VinAvisen
 • Flaskehalsen
 • Vinous
  91 Point

Frisk, umiddelbar og forførende øko Prosecco, der serveres bedst køligt og i selskab med sine nærmeste.

Læs mere
 • Ecological
 • EcologicalNaturewine
Mængde
pris
Prosecco
Pris ved 6 stk.
Mængdepris

Før 129 kr.

79
kr. /stk
Spar i alt 300 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Italiensk mad
Østers
Skaldyr
Sushi
Velkomst
Smagsnoter
Grønt æble

Grønt æble

Akacie

Akacie

Fersken

Fersken

Tørrede urter

Tørrede urter

Brioche brød

Brioche brød

Pære

Pære

Druer
Glera

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Ombre er en økologisk Prosecco inspireret af Veneto-regionens rige vintraditioner og Venedigs ikoniske klokketårn. Ombre, der betyder "skygge" på italiensk, referer til traditionen, hvor de lokale i Venedig ville nyde en enkel, frisk og sprudlende "ombra" vin i skyggen af det majestætiske tårn. Etiketten prydes af en penselstrøg, der symboliserer denne skygge. Med hvert glas Ombre Prosecco kan du drømme dig ned til det romantiske Norditalien.

En hyldest til tradition

Ombre hylder den italienske aperitivo tradition, der er en social og afslappet samling blandt venner, der typisk finder sted tidlig aften. Folk mødes for at nyde en forfriskende drink og lette appetizers, før de går videre til middag. Aperitivo er mere end bare en drink; det er en kulturel praksis, der er dybt forankret i italiensk livsstil og samfund.

Vildt Prosecco-hit på Vivino

Perlende, frisk og med en elegant lethed. Italiensk Prosecco er en af de foretrukne mousserende vine til at nyde under åben himmel i godt selskab. Med Ombre får du den italienske klassiker i en frisk, livlig stil med de fineste festklare bobler. Vinen er blandt Vivinos top 1% af de bedst anmeldte vine i hele verden.

Martinotti-effekten

Prosecco er en mousserende vin skabt på Martinotti metoden, hvor anden-gæring foregår under tryk i ståltanke. Denne stilart af mousserende skaber vine med en fabelagtig renhed og frisk karakter. Tank-metoden sikrer at druens naturlige smagsnuancer bibeholdes i et sprødt udtryk. Ombre har en delikat og dragende bouquet af hvide ferskner, sprøde grønne æbler med en snert af kiwi og akacie. På tungen er vinen let som en fjer med de fineste små velintegreret bobler. Smagen præges af en harmonisk balance mellem syre og friske frugtnoter.

En vin til enhver tid

Ombre er indbegrebet af en god, frisk og ligetil Prosecco. En sublim løsning til den store planlagte fest, men også en genial vin at hive frem, når lysten til at invitere dine venner på et uhøjtideligt glas melder sig. Alsidige Ombre vinder mange hjerter med sin let-drikkelige karakter. Som en klassisk aperitivo vin kan man overveje at servere en række lækre antipasti eller pizza. Vinen går også rigtig fint til sushi.

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra veneto området i Italien
Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt