Proverbio Prosecco Extra Dry - Organic & Vegan

Italien
Italien
Veneto
Treviso

Proverbio har fine bobler og en klassisk bouquet. Dejlig blød på ganen med forfriskende og med masser af frugtsmag af æble, abrikos og banan.

Læs mere

Proverbio har fine bobler og en klassisk bouquet. Dejlig blød på ganen med forfriskende og med masser af frugtsmag af æble, abrikos og banan.

Læs mere
  • Ecological
Prosecco Extra Dry - Organic & Vegan
149
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Italiensk mad
Mager fisk
Tapas
Velkomst
Smagsnoter
Grønt æble

Grønt æble

Akacie

Akacie

Fersken

Fersken

Tørrede urter

Tørrede urter

Brioche brød

Brioche brød

Pære

Pære

Druer
Glera

Beskrivelse

Den perlende og læskende italienske Prosecco nyder stor popularitet i øjeblikket. ProVerVio er skabt med omhyggelighed og respekt for denne italienske klassikers naturlige karakteristika. Alle vinmarker er beliggende på skråninger i Treviso-provinsen, i en højde af 250 meter. Druerne håndplukkes omhyggeligt i midten af september, når de har nået fuld modenhed, men de beholder stadig et højt syrlighedsniveau, hvilket giver friskhed og frugtighed, der er typisk for vinstilen. Fermentationen sker under temperaturregulerede forhold på højst 18°C i rustfri ståltank, hvor udvalgte gær tilsættes sammen med økologisk brunt sukker. Efter ca. 30-40 dage, når det ønskede tryk og sukkerindhold er nået, stopper gæringen. Herefter bliver vinen filtreret og aftappet. ProVerBio har fine bobler, med en klassisk aromatisk næse. Vinen er meget blød på ganen og tilbyder forfriskende syrlighed med masser af frugtsmag som æble, abrikos og bananer. En flot økologisk, veganer-venlig og fornøjelig drikkevin, der ideelt kan serveres som aperitif, samt perfekt match med det orientalske køkken, fisk, fjerkræ og salater.

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra veneto området i Italien
Prosecco er fra 2010 ikke længere navnet på en drue – men et geografisk område, Valdobbiadene. Området har samtidig fået DOCG status. Derudover er Prosecco en italiensk mousserende hvidvin, generelt en tør eller ekstra tør vin. Den er normalt lavet af Glera-druen, den drue, som tidligere blev kaldt "Prosecco". Selvom navnet er afledt af den italienske landsby Prosecco nær Trieste, hvor druen kan have sin oprindelse, produceres DOC Prosecco i regionerne Veneto og Friuli.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt