Sorelle Bronca Prosecco di Valdobbiadene l'Ouest Extra Dry DOCG

Italien
Italien
Veneto
Conegliano-Valdobbiadene

Særdeles livlig, højt skummende sag med meget fine, vedvarende perlende, små bobler med smuk floral duft. Frisk og dog blød og mild.

Læs mere

Særdeles livlig, højt skummende sag med meget fine, vedvarende perlende, små bobler med smuk floral duft. Frisk og dog blød og mild.

Læs mere
  Prosecco di Valdobbiadene l'Ouest Extra Dry DOCG
  195
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Dessert
  Ost
  Stærk krydret mad
  Smagsnoter
  Grønt æble

  Grønt æble

  Akacie

  Akacie

  Fersken

  Fersken

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Brioche brød

  Brioche brød

  Pære

  Pære

  Druer
  Glera

  Beskrivelse

  Prosecco skal man altid kunne kende på en svag, pikant sødme, helst med en lille diskret undertone fra noget bittert. Når den, som her, er "extra dry" betyder det i Italien ekstra sød. Den er særdeles lækker, sødmefuld, alsidig og velegnet som aperitif, til krydrede retter, ost og måske især til frugtbaserede desserter. En særdeles livlig, højt skummende sag med meget fine, vedvarende, perlende, små bobler med smuk floral duft. Den komplekse aroma vil, for den trænede næse, afsløre sig som en blanding af akacieblomst og blåregn!
  Læs hele beskrivelsen
  H - Sorelle Bronca - wide - 2_Edit.jpg
  Produceret af Sorelle Bronca
  Det er de to søstre, Ersiliana og Antonella Bronca, der sammen driver vingården Sorelle Bronca. De er berømte for deres Prosecco’er og et par ’top end’ rød- og hvidvine. Søstrene er blandt de producenter, der kan tilskrives æren for det absolut højnede kvalitetsniveauet i Conegliano-Valdobbiadene-området. “Vores nøgleord er kvalitet, og på det ord baserer vi alle vores valg. Vores passion har nu i mange år ledet os mod økologiske løsninger og engageret os i arbejdet med at værne om og beskytte den jord, vi arbejder med. Vores omdømme for kvalitet er blevet vores adgangskort til resten af verden.” Sådan beskriver Sorelle Bronca sig selv og deres virksomhed. De producerer kvalitetsvine ud fra den overbevisning, at den bedste kvalitet skabes af den reneste natur – og mest ansvarlige indstilling.
  Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra veneto området i Italien
  Prosecco er fra 2010 ikke længere navnet på en drue – men et geografisk område, Valdobbiadene. Området har samtidig fået DOCG status. Derudover er Prosecco en italiensk mousserende hvidvin, generelt en tør eller ekstra tør vin. Den er normalt lavet af Glera-druen, den drue, som tidligere blev kaldt "Prosecco". Selvom navnet er afledt af den italienske landsby Prosecco nær Trieste, hvor druen kan have sin oprindelse, produceres DOC Prosecco i regionerne Veneto og Friuli.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt