3 Wooly Sheep Pinot Noir 2023

New Zealand
New Zealand
Marlborough

Super skøn Pinot Noir der sprudler af kirsebær og brombær. Rødvinen er let, silkeagtig og elegant med en flot afrunding fra fadet. En ren nydelse fra et af New Zealands bedste vinområder.

Læs mere

Super skøn Pinot Noir der sprudler af kirsebær og brombær. Rødvinen er let, silkeagtig og elegant med en flot afrunding fra fadet. En ren nydelse fra et af New Zealands bedste vinområder.

Læs mere
  Pinot Noir 2023
  179
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Fransk landkøkken
  Kalv
  Lyst fjerkræ
  Vegetariske retter
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Beskrivelse

  3 Wooly Sheep Pinot Noir er en let, silkeagtig og elegant rødvin og alt hvad du drømmer om ved en oversøisk Pinot Noir. Og så er den fra et af New Zealands allerbedste vinområder.

  Silkedrøm fra hypede Hawke Bay

  Hawke Bay er er New Zealands næststørste og ældste vinregion. Klimaet her er solrigt med mere end 2000 solskinstimer om året og kølige havbriser fra Stillehavet. Disse forhold er optimale for at skabe elegante, frugtrige Pinot Noir-vine, der bare smager fantastisk. Druerne til denne silkeagtige Pinot Noir kommer fra to forskellige områder i Hawke Bay. Den ene del kommer fra et område længere inde i landet, hvor jordbunden består af grus, hvilket gør vinen frugtrig og blød. Den anden del kommer fra et område tættere på havet, hvor jordbunden er leret og de kølige vinde fra havet giver en mere stringent og syreholdig vin. En del af vinen lagres efter gæring i træfade for at give kompleksitet til vinen, dog uden at fadlagringen bliver for dominerende.

  Elegant, oversøisk Pinot Noir

  3 Wooly Sheep har en klassisk lys rød Pinot Noir-farve og en fantastisk bouquet domineret af mørke kirsebær. Stilen er elegant og oversøisk med smag af kirsebær, brombær og mørke bær og en ganske let afrunding af fad. Navnet 3 Wooly Sheep er en humoristisk reference til dette lille land, der har mere end 40 millioner får.

  Perfekt til en god aften

  Super skøn og lækker "all-round" rødvin, der passer perfekt til bl.a. kalvekød, lyst fjerkræ, vildt og til at nyde i sig selv.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Marlborough">marlborough</a> området i <a href="/sog/?q=new zealand">New Zealand</a>
  Fra marlborough området i New Zealand
  Hawke Bay er New Zealands anden største vinregion på godt 5000 hektar, området ligger på den nordlige del af New Zealand. De første vinstokke blev plantet i 1851. Klimaet er en mellemting mellem Bordeaux og Bourgogne med 2188 solskinstimer om året. Sauvignon Blanc og Chardonnay er de mest beplantede druesorter og gennem de sidste år er der plantet en del Pinot Noir med succes.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt