Anciens Temps Grenache/Merlot 2023

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Ultimativ stilsikker og ligetil rødvin med svesker, urter, lavendel og fløjlsblød mundfornemmelse. Det sikre rødvinsvalg.

Læs mere

Ultimativ stilsikker og ligetil rødvin med svesker, urter, lavendel og fløjlsblød mundfornemmelse. Det sikre rødvinsvalg.

Læs mere
  Grenache/Merlot 2023
  105
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Allround
  Fransk landkøkken
  Grill og barbecue
  Lam
  Okse
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Læder

  Læder

  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Kirsebær

  Kirsebær

  Chokolade

  Chokolade

  Urter

  Urter

  Vanilje

  Vanilje

  Druer
  Grenache
  Merlot

  Beskrivelse

  Dominans af Grenache-druen med Merlot-druen som medspiller, her i en ultimativ stilsikker og ”straight forward” rødvin, der passer til stort set alt, også en del dansk traditionel mad. Grenache har netop sit hjemsted her i ”Le Midi”, som franskmændene kalder Sydfrankrig, og står bag mange af de kraftige rødvine med den så typiske kombination af sødmefuld mørk frugt, lavendel og urter. Nogen gange siger man at de sydfranske vine har lidt ”grannål” over sig – det er gerne Grenache-druen der viser sig i den forklædning. Merlot, til gengæld, er kendt for at kunne give det der fantastisk fløjlsbløde, lidt syrefattige og meget behagelige touch. Så sammen danner disse to druer en meget flot og åbenlys harmoni. Rødvin der passer til alt, og som er det sikre valg til den store buffet med alt godt mellem himmel og hav.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt