Bodegas Frontonio Garnacha - Supersónico 2020

Spanien
Spanien
Aragon
Valdejalón
 • Din Vin Guide
  2020
  2020
  94 Point
 • Din Vin Guide
  2020
  2020
  Testvinder
 • Din Vin Guide
  2020
  2020
  94 Point

Flot medium fyldig og elegant naturvin, der dufter af hindbær og kirsebær, med underliggende røgede noter. Smagen er lang, kompleks med bløde tanniner.

Læs mere
 • Din Vin Guide
  2020
  2020
  94 Point
 • Din Vin Guide
  2020
  2020
  Testvinder
 • Din Vin Guide
  2020
  2020
  94 Point

Flot medium fyldig og elegant naturvin, der dufter af hindbær og kirsebær, med underliggende røgede noter. Smagen er lang, kompleks med bløde tanniner.

Læs mere
 • Ecological
Garnacha - Supersónico 2020
255
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Grill og barbecue
Mørkt fjerkræ
Okse
Vildt
Smagsnoter
Læder

Læder

Hindbær

Hindbær

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Druer
Garnacha

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Med Telescópico og Supersonico-serien burde alvoren og seriøsiteten stå lysende klar for enhver. Fernando og Mario drager selv paralleller mod 1. Cru i Bourgogne, hvilket også i volumenmæssig henseende er meget passende, da der i årgang 2015 blot blev fremstillet 3.645 flasker af denne vin. Supersónico er fremstillet af druer fra gamle Garnacha-vinstokke, og lagrer 3-4 måneder i 300 liter franske egefade. Inden aftapningen tilsættes blot 2g SO2 pr. hl. Den granatrøde vine dufter af hindbær og kirsebær, med underliggende røgede noter. Smagsmæssigt er den medium fyldig og elegant, med røde bær i skøn forening med balsamiske noter, rålakrids og bløde tanniner. Smagen er lang, ekstrem kompleks og dog holdt på den elegante banehalvdel. En vin der gør naturvinsgenren ære.
Læs hele beskrivelsen
H - Bodegas_frontonio - Wide - 5_Edit.jpg
Produceret af Bodegas Frontonio
Drivkraften bag Bodegas Frontonio hedder Fernando Mora. Han er ingeniør af uddannelse, med speciale indenfor vindmølleindustrien, og hans tilgang til vinindustrien er højst utraditionel. Det hele startede med 14 vinstokke som han beplantede. Siden købte han noget gør-det-selv udstyr til vinfremstilling på internettet, og lavede sin første årgang i moderens badekar. Siden blev metoderne mere sofistikerede, og i 2013 opsagde han sin ingeniørstilling for, at gå helhjertet ind i vinindustrien. Fernando Mora betegnes i dag som et af Spaniens lysende talenter. Bodegas Frontonio råder over omkring 25 ha marker placeret i nærheden af Epila. I 2017 udgaven at Guía Peñín er disse vine ratede fra 90 til 93 point, hvilket er flot for en nybegynder, der indtil for nylig lavede sine vine i sin mors badekar. Som navnet, The Garage Wine, indikerer, er det vine som fremstilles i begrædelige små mængder.
Fra <a href="/sog/?q=Aragon">aragon</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra aragon området i Spanien
Valdejalón er nok den mindst kendte vinregion i Aragon. Den ligger i Spaniens nordøstlige hjørne, klemt inde mellem Zaragoza mod øst og Calatayud mod vest. Tidligere var området klassificeret som Vinos de la Tierra, men med den fælles europæiske vinreform klassificeres vinene herfra i dag som IGP. De ler- og kalkholdige jorder i området modtager yderst beskedne regnmængder, omkring 350 mm årligt, og indlandsklimaet byder på bagende varme dage og kølige nætter. I Valdejalón produceres der både fremragende hvid- og rødvine. De hvide er hovedsageligt fremstillet på Macabeo eller Garnacha Blanca, og på rødvinssiden er Garnacha og Tempranillo dominerende.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt