Brauer Pinot Noir 2023

Tyskland
Tyskland
Baden
 • VinAvisen
  2023
  2023

Pinot Noir-fund til prisen med friske noter af skovbær fra området, der er Tysklands svar på Bourgogne. Til elskere af klassisk Pinot Noir og lette rødvine.

Læs mere
 • VinAvisen
  2023
  2023

Pinot Noir-fund til prisen med friske noter af skovbær fra området, der er Tysklands svar på Bourgogne. Til elskere af klassisk Pinot Noir og lette rødvine.

Læs mere
  Spar 46%
  Pinot Noir 2023

  Før 109 kr.

  59
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Fed fisk
  Kalv
  Lyst fjerkræ
  Ost
  Trøffel
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Til elskere af Pinot Noir og lette rødvine, er Brauer Pinot Noir et fund til prisen. Her får du kølige og friske bærnoter, subtilt krydderi og urter i en balanceret symfoni. En klassisk Pinot Noir med en delikat struktur, opfriskende syre og livlig eftersmag.     

  Tysklands svar på Bourgogne

  Baden er kendt for Pinot Noir, som udgør 36 % af dyrkningsarealet. Med 16.000 hektar vinmarker og et forholdsvis varmt klima, er området ideelt for dyrkning af Pinot Noir. Mange af vinstokkene stammer fra kloner fra Bourgogne, hvilket skaber vine med burgundiske træk, dog til en helt anden pris.

  Ren Pinot frugt

  Vinen er lagret på ståltanke, hvilket skaber et rent og præcist udtryk for Pinot Noir. I glasset præsenterer vinen en flot sart rubinrød farve og duften emmer af friske noter af skovbær.

  Nyd vinen afkølet

  Brauer Pinot Noir fungerer glimrende som det spontane glas i godt selskab og matcher retter med lyst fjerkræ, svampe, grillede fisk og bløde oste. Nyd vinen afkølet til omkring de 12-14 grader for den bedste smagsoplevelse.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Baden">baden</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra baden området i Tyskland
  Af Tysklands 13 regioner er Pfalz den næststørste, og har rekordtid indskrevet sig som én af de vigtigste. Regionen starter i nord nær den historiske by Worms, og slynger sig 85 kilometer ned mod den franske grænse, afskærmet af Haardt-bjergene i øst, der sikrer lunt klima og beskedne nedbørsmængder. På 2/3 af markerne i Pfalz gror hvide druesorter, hvor Riesling er den mest beplantede. Det unikke mikroklima sikrer, at vinene herfra fremstår mere fyldige end de der kommer fra fx Mosel. I de senere år har Spätburgunder eller Pinot Noir, som vi vel nok bedst kender den som, fået en dominerende placering blandt Pfalz’ rødvine. I takt med at nye generationer af vinavlere kommer til, vil vi utvivlsomt se mere til denne druesort i de kommende år.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt