Brave to be Murray Shiraz 2021

Australien
Australien
South Australia
Murray Darling
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
  Godt køb

Elegant, moderne Shiraz med masser af saft og kraft. Vibrerende Shiraz-frugt med et blødt, modent præg og fin tanninstruktur.

Læs mere
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
  Godt køb

Elegant, moderne Shiraz med masser af saft og kraft. Vibrerende Shiraz-frugt med et blødt, modent præg og fin tanninstruktur.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Shiraz 2021
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 99 kr.

  59
  kr. /stk
  Spar i alt 240 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Kalv
  Lam
  Lyst fjerkræ
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Shiraz

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Brave to Be Murray Shiraz

  Kan man sige Australien uden at sige Shiraz? Ingen andre steder i verden får Shiraz det solmodne præg, som kan få enhver Shiraz-elskers mundvand til at løbe. Australien er hovedsædet for de populære rødvine lavet på Shiraz, der her får dybde i frugten, intensitet og pikante pebernoter. Med Brave To Be Murray Shiraz får du dyb smagsrigdom pakket med røde frugter, blommer og krydrede vaniljetoner i en frisk og moderne stil.

  Innovative Murray Darling

  Brave To Be Murray Chardonnay kommer fra det innovative område Murray Darling, der strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales. Området er et af de største vindistrikter i Australien og er lidt af en legeplads for vindyrkning. Klimaet er overvejende kontinentalt og har mange, lange solskinstimer og varme somre. Shiraz kendes især fra Barossa Valley, men i Murray Darling kan den bestemt også skabe rødvine med god intensitet.

  Moderne Shiraz med frugtfylde

  Brave To Be Murray viser Shiraz-druen fra sin elegante og moderne side – men tro ikke, at der ikke er masser af saft og kraft her. I næsen mødes du af lysende frugtnoter med morbær og brombær og underliggende noter af skovbund og sødlige urter. Et strejf af vanilje og egenoter giver den vibrerende unge Shiraz-frugt et blødt, mere modent præg, men det er frugten, der er vinens rygrad. En forrygende Shiraz med fin tanninstruktur og noter af appelsinkrokant, blomme og vanilje.

  Perfekt til retter med god smag

  Nyd Brave To Be Murray Shiraz til retter med god smag, f.eks. en okseragout eller andre simreretter. Vinen er også en forrygende ledsager til sommerens grillretter.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=South Australia">south australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt