Buccia Nera PA'RO - Rosso 2020

Italien
Italien
Toscana
Chianti

Pa'ro Rosso er en ren, fængslende og kompleks vin med noter af peber og friskristede kaffebønner med fine strejf af brombær, blåbær og blommetoner. En charmerende smagsoplevelse.

Læs mere

Pa'ro Rosso er en ren, fængslende og kompleks vin med noter af peber og friskristede kaffebønner med fine strejf af brombær, blåbær og blommetoner. En charmerende smagsoplevelse.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
  • NatureWine
PA'RO - Rosso 2020
229
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Mørkt fjerkræ
Okse
Ost
Vildt
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Solbær

Solbær

Cedertræ

Cedertræ

Krydderier

Krydderier

Grafit

Grafit

Blomme

Blomme

Chokolade

Chokolade

Urter

Urter

Vanilje

Vanilje

Druer
Cabernet Sauvignon
Merlot

Beskrivelse

Buccia Neras vinserie Pa’ro er et smukt eksempel på, at naturvinskategorien bestemt skal tages seriøst og et oplagt sted at starte, hvis du endnu ikke har kastet sig ud i det store naturvinsunivers. Vinen er lavet på et udsøgt blend af den strukturgivende Cabernet Sauvignon og svøbt i Merlot-druens fløjlsbløde klæde. Druerne til vinen kommer fra husets sydvestvendte vinmarker i Toscana, beliggende i en højde på ca. 350 meter over havoverfladen. Jordbunden består overvejende af kalkholdig ler og aflejret silt og vinstokkene er ca. 10 år gamle. Vinen undergår malolaktisk gæring for at blødgøre og afrunde vinens kanter og har herefter lagret i 12 måneder på egefade. Resultatet er en ren, fængslende og kompleks smagsoplevelse. I glasset præsenterer vinen sig med en næsten uigennemsigtig, mørk rubinrød farve, der med sin næsten glycerinagtige fedme giver fine gardiner. Vinen byder på et væld af duftaromaer med krydderier, lakrids, peber og friskristede kaffebønner med fine strejf af brombær, blåbær og blommetoner. En charmerende smagsoplevelse, hvor tanninerne flot holder vinens fylde i ave og sikrer en balanceret og frisk finish. Pa’ro Rosso vil med sin gode nuancerigdom og kraftfulde smag være en udsøgt ledsager til vildt, røde bøffer og lagrede oste.
Læs hele beskrivelsen
TOP_Buccia Nera - wide - 1_Edit.jpg
Produceret af Buccia Nera
Familie-ejendommen Buccia Nera drives i dag af fjerde generation med Anastasia Mancini, og hendes to døtre, i spidsen. Huset, med 50 hektar vinmarker, ligger i den del af Chianti der hedder Arezzo. Buccia Nera har dyrket efter økologiske principper siden 2002. I alle henseender bliver miljøet sat i højsæde, således at der mindskes på brugen af energi og vand og hvor det kan lade sig gøre, genbruges andre materialer.
Fra <a href="/sog/?q=Toscana">toscana</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra toscana området i Italien
Toscana er et af de største vinområder i Italien, og hele 30.500 ha. vinmarker er klassificeret som DOC. 85 % af produktionen er rødvin og kvaliteten spænder fra det jævne til nogle af landets bedste og dyreste vine. Toscana er blandt de mest ikoniske vinregioner fra Italien, og her fra kommer også nogle af Italiens, endda verdens, mest berømte og populære vine, f.eks. Chianti Classico og Brunello di Montalcino. Toscana og dets byer Firenze, Siena og den mindre Montalcino er i det hele taget forbundet med en stor del af Italiens stolte kulturhistorie, og det er helt oplagt, at her ligger mange hundrede år gamle fyrstedømmer, som også i generationer har dyrket vin. I Toscana finder vi også nogle af de fineste kunst- og musik-akademier og således er dette stedet, hvor finkultur og vinkultur går hånd i hånd.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt