Château Monregard Croix Château Monregard la Croix 2021

Frankrig
Frankrig
Bordeaux
Pomerol

Medium fyldig og fra Bordeaux-entusiasternes yndlingskommune Pomerol. Skøn duft af røde bær og violer og en super flot struktur.

Læs mere

Medium fyldig og fra Bordeaux-entusiasternes yndlingskommune Pomerol. Skøn duft af røde bær og violer og en super flot struktur.

Læs mere
  Château Monregard la Croix 2021
  345
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Fransk landkøkken
  Gris
  Mørkt fjerkræ
  Okse

  Beskrivelse

  Château Monregard La Croix er en typisk Pomerol – en vin med sit eget særpræg. Et brunt skær anes i kanten af vinen, bouquet af røde bær og violer. Smagen er medium fyldig og med fine udblødte tanniner der giver vinen struktur. Den malolaktiske gæring sker i træfade og selve fadlagringen sker over 18 måneder i 225 liter fade, hvoraf 30% er nye fade.

  Château Monregard

  Château Monregard har siden 1920 tilhørt Jean-Baptiste Audy. Slottet er et af de små slotte i Pomerol med 1,3 ha vinmarker og en årlig produktion på 6.000 flasker. Audy-familien ejer flere slotte på den højre bred – blandt andet Clos du Clocher og det er de samme mennesker der producerer vinen på begge slotte under kyndig rådgivning af Michel Rolland. Château Monregard La Croix ligger på den sandholdige del af Pomerol og der anvendes udelukkende Merlot-druer til Château Monregard La Croix. Vinstokkene er over 30 år i gennemsnit og der er plantet 7000 vinstokke pr. ha.

  Pomerol  - den mindste appellation i Bordeaux

  Til trods for, at det er den mindste apellation i Bordeaux, kommer de mest prestigefyldte vine herfra. Området er nabo til Saint Emilion og jordbunden er sammensat af flintholdig, lerblandet grus med en undergrund af jernholdig ler. Hoveddruen i området er Merlot.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt