Château Ste. Michelle Cabernet Sauvignon - Limited Edition 2019

USA
USA
Washington State

Tiltalende og utrolig flot balanceret Cabernet Sauvignon. En klassisk Columbia Valley med intense røde bær, et strejf af vanille og pikante toastede noter fra opholdet på fad.

Læs mere

Tiltalende og utrolig flot balanceret Cabernet Sauvignon. En klassisk Columbia Valley med intense røde bær, et strejf af vanille og pikante toastede noter fra opholdet på fad.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Cabernet Sauvignon - Limited Edition 2019
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 175 kr.

    129
    kr. /stk
    Spar i alt 276 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Kalv
    Lam
    Mørkt fjerkræ
    Okse
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Solbær

    Solbær

    Cedertræ

    Cedertræ

    Krydderier

    Krydderier

    Grafit

    Grafit

    Druer
    Cabernet Sauvignon

    Beskrivelse

    Cabernet Sauvignon – Limited Edition

    Denne retro udgave af Cabernet Sauvignon er en tiltalende og utrolig flot afbalanceret vin med den imponerende struktur, der har sikret druen den ubestridte titel som de blå druers konge. En imponerende rødvin fra et af Washington States mest velrenommerede vinhuse.

    Washington States ledestjerne

    Chateau Ste. Michelle, der er Washington States ældste vinhus, har gennem årene markeret sig som et af de mest toneangivende vinhuse i området og har høstet et hav af medaljer, bl.a. som Årets Vinproducent i USA. Deres flotte udvalg af vine bliver ved med at imponere, som de mange imponerende anmeldelser også vidner om.

    Columbia Valley

    Druerne til Cabernet Sauvignon Limited Edition kommer fra nogle af de ældste vinmarker i Columbia Valley i østlige ende af Washington State. Vinens etiket er da også en hyldest til den første kvalitetsvin, som Chateau Ste. Michelle flaskede i 1967. I Columbia Valley er betingelserne perfekte til at skabe den elegance og struktur, vi især forbinder med fransk Cabernet, og den intense frugt, som har gjort de oversøiske rødvine så populære.

    Silkeblød og struktureret

    Med denne Limited Edition får du en smagsoplevelse, der byder på de klassiske Cabernet-noter i en frisk stil med god struktur og silkebløde tanniner. Vinen er skabt på et flot blend af især Cabernet Sauvignon tilsat lidt Syrah, Merlot, Malbec, Petit Verdot, Grenache og Cabernet Franc. Herefter lagrer vin 12 måneder på egefade, hvoraf 25% er nye franske fade og 8% er nye amerikanske. En klassisk Columbia Valley med intense røde bær, et strejf af vanille og pikante toastede noter fra opholdet på fad.

    Perfekt til lam og kalv

    Nyd Cabernet Sauvignon Limited Edition til simreretter med f.eks. oksekød, lammekød, kalv og andebryst.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Chateau_Ste_Michelle - high - 1_Edit.jpg
    Produceret af Chateau Ste. Michelle
    Chateau Ste. Michelle er et af USA's mest prominente vinhuse, grundlagt i 1934, og dermed Washington States ældste vinhus. Filosofien er at kombinere klassisk, europæisk vintradition med 'New World-innovation'. Til det har huset engageret vinmagere fra den toscanske prestige-familie Antinori og den tyske Riesling-ekspert Dr. Loosen – vinmageren fra Mosel, der med rette kaldes "the rockstar of Riesling". Ste. Michelle står sammen med Stag's Leap Wine Cellars for nogle af USA's officielt bedste vine. Chateau Ste. Michelle blev i 2012 udnævnt til "United States Producer of the Year" i “Wine and Spirit Competition (IWSC)."

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt