De Buris Amarone Riserva della Valpolicella Classico , DOC 2010

Italien
Italien
Veneto
 • Parkers Wine Advocate
  2010
  2010
  96 Point
 • Vinous
  2010
  2010
  96 Point
 • Fallstaff
  2010
  2010
  96 Point

Eminent, tør og velstruktureret Amarone med flotte duftnoter af sød tobak, kaffe, mynte, og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret med smuk finish.

Læs mere
 • Parkers Wine Advocate
  2010
  2010
  96 Point
 • Vinous
  2010
  2010
  96 Point
 • Fallstaff
  2010
  2010
  96 Point

Eminent, tør og velstruktureret Amarone med flotte duftnoter af sød tobak, kaffe, mynte, og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret med smuk finish.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Amarone Riserva della Valpolicella Classico , DOC 2010
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 2.495 kr.

  1.895
  kr. /stk
  Spar i alt 1.800 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Okse
  Ost
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Kanel

  Kanel

  Chokolade

  Chokolade

  Mandel

  Mandel

  Blåbær

  Blåbær

  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Brombær

  Brombær

  Figen

  Figen

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Corvina
  Corvinone
  Rondinella
  Oseleta

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  De Buris Amarone Riserva kommer fra Verona-området i unikke omgivelser tilhørende Villa De Buris, den ældste bopæl i Valpolicella-regionen. Vinen produceres i et begrænset antal flasker af Tommasi, den verdenskendte familie med over 117 års vinhistorie. En helt igennem unik Amarone, der understreger værdien af tid og erfaring. Det er en klassisk vin, lavet med følelse og passion, som dens historiske proces kræver, men også en fremtidens vin på grund af sin tidløse klassicisme. Vinen er kraftig, markant og forførende, et sandt ikon af stil og elegance. De Buris er en drøm, hvis rødder går mere end tyve år tilbage. Her købte Tommasi vinmarken La Groletta. Her findes ti hektar vinstokke, hvoraf 1.9 udelukkende er dedikeret til De Buris for at fange essensen af dette særprægede terroir. La Groletta-marken er beliggende i den højeste del af vingården og er præget af særlige jordbundsforhold præget af ler. De Buris Amarone Riserva fremstår indbydende og magtfuld i glasset. Farven er mørkgranat. Bouqueten emmer af noter af sød tobak, kaffe, mynte, røgelse, lakrids og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret. Eftersmagen er fyldig, tør og ekstremt flot struktureret, og munder ud i en lang, aromatisk finish med den klassiske fine bitterhed (på italiensk amaro), som har lagt navn til vintypen Amarone. En stor, eminent og elegant vin, som passer perfekt til retter såsom vildt, rødt kød og udvalgte krydrede oste.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Tommasi - wide - 4_Edit.jpg
  Produceret af Tommasi
  Det særdeles vellykkede vinfirma Tommasi er et familieforetagende der blev grundlagt i 1902. Sammenholdet i familien er helt enestående og det er nu fjerde generation der driver Tommasi. I dag arbejder 6 fætre og kusiner sammen – hver har deres ansvarsområde, men alle større beslutninger tages i fællesskab. Tommasi er kendt for sine Valpolicella-vine og har i dag 90 ha. i dette område, men har også marker i andre områder i Veneto som f.eks. Lugana, Custoza og Bardolino. Det er værd at bemærke, at alle Tommasis vine kommer fra egne vinmarker og er ’slotsvine’. En lang række af deres vine bærer også vinmarkens navn, da alle Tommasis vine vinificeres hver for sig. I 1997 købte Tommasi-familien Poggio Al Tufo i Pitgliano, som er et provinsområde i Grosseto.
  Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra veneto området i Italien
  Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt