Esporão Pé Tinto 2023

Portugal
Portugal
Alentejo

Let, fin, rubinrød vin - rigtig god bordvin.

Læs mere

Let, fin, rubinrød vin - rigtig god bordvin.

Læs mere
  Pé Tinto 2023
  89
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Allround
  Grill og barbecue
  Tapas
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Skovbær

  Skovbær

  Skovbund

  Skovbund

  Brombær

  Brombær

  Solbær

  Solbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Kaffe

  Kaffe

  Ribs

  Ribs

  Merian

  Merian

  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Druer
  Moreto
  Castelão
  Trincadeira

  Beskrivelse

  Portugal har altid lavet masser af vine – til dem selv. Storartede vine som både er klassificerede under områder, og en masse god bordvin – vin som klassificeres som Vinho Regional. Der kan være rigtig god grund til at vælge en Portugisisk bordvin, også for at prøve noget andet endTin de Table fra Frankrig. Pé Tinto er lavet på tre portugisiske druer Moreto, Castelão og Trincadeira. Et godt eksempel på en portugisisk bordvin er Pé Tinto frisk, ren rødvin, med fin balance mellem frugt og syre. Nyd den til lækre grillspyd, bløde oste, tærter, grove salater og braiseret svinekød.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Esporao - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Esporao
  I hjertet af Alentejo-regionen ligger denne vidunderlige vingård; et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølige Atlanterhavsbriser og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Esporão koncentrerer sig udelukkende om at producere kvalitetsvine, til hverdagsbrug såvel som til særlige lejligheder, og har gjort sig bemærket ved at være et af de mest moderne vinerier i Europa. Esporão startede hele begrebet ”vinturisme” i Portugal og har desuden udmærket sig ved at være “first movers” inden for økologisk vinproduktion. Omsorg og nænsomhed for natur og miljø er fundamentet for alt arbejde med vin hos Esporão. Med sin succes og karakterstærke ideologi er Esporão to gange inden for en kortere årrække valgt som ”Company of the Year” for hele Portugal. Og så bliver Esporão kaldt for ”Alentejos Mouton-Rothschild” med henvisning til de smukke, kunstneriske etiketter. Esporãos vinfilosofi bekender sig til at producere autentiske og spændende vine dedikeret til vinentusiaster verden over.
  Fra <a href="/sog/?q=Alentejo">alentejo</a> området i <a href="/sog/?q=portugal">Portugal</a>
  Fra alentejo området i Portugal
  I hjertet af Alentejoregionen ligger denne vidunderlige vingård med navnet Esporão. Alentejo ligger mellem det solbeskinnede Algarve i syd og det grønne Nordportugal. Landskabet varierer fra store skove, enorme marker og savannelignende sletter, et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølig Atlanterhavsbrise og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Somrene er lange, tørre og meget varme. Perfekt for vindykning – vel at mærke vine hvor bundniveauet af kvalitet er meget højt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt