Francis Ford Coppola Winery Director's Cut - Pinot Noir - Sonoma Coast 2022

USA
USA
Californien
Sonoma County

Coppolas raffinerede, saftige og frugtdrevne Pinot kommer fra udvalgte marker i Sonoma. En Pinot Noir i særklasse!

Læs mere

Coppolas raffinerede, saftige og frugtdrevne Pinot kommer fra udvalgte marker i Sonoma. En Pinot Noir i særklasse!

Læs mere
  Director's Cut - Pinot Noir - Sonoma Coast 2022
  269
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Fed fisk
  Gris
  Kalv
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Beskrivelse

  Sonoma Pinot

  Coppolas Director’s Cut er blandt vinhusets absolut bedste vine. Her får du en saftig og helt igennem gennemført Pinot Noir vin, der fremviser hvorfor Sonoma Coast er blandt landets bedste regioner for Pinot Noir.

  Director’s Cut

  Director’s Cut henviser til en version af filmen, der er klippet efter instruktørens oprindelige vision. Med andre ord så er Director’s Cut skræddersyede vine, der udtrykker det specifikke terroir, den omhyggelige udvælgelse af druer, samt det unikke klima i Sonoma County. Designet er en hyldest til Coppolas passion for filmkunsten. Den unikke ”wraparound-etiket” symboliserer en Zoetrope-stribe, et af de tidligste forgængere for animation.

  Perfekt til Pinot

  Pinot Noir stortrives i Sonoma, da regionen ikke alene har den helt rigtige jordbund, men er også præget af kølige vinde skabt af Stillehavet. En andel af vinen bliver lagret i nye franske egetræsfade, mens resten blev lagret i nye ungarske fade og gamle franske fade. Den omhyggelige lagring sikrer vinen har flot kompleksitet og lagringspotentiale.

  En dejlig duftevin

  Vinen byder på forførende aromaer af solmodne solbær, saftige blomme og krydderi. Duftnuancerne fortsætter i smagen, hvor de suppleres af delikate toner af hindbær, violer og røde kirsebær. En udsøgt og elegant smagsoplevelse til elskeren af Pinot Noir med god frugtintensitet og fylde.

  Geniale matches

  Prøv Director's Cut Pinot Noir sammen med grillet laks, svinekoteletter eller en let krydret tomatbaseret pasta. Server ved en temperatur på ca. 14 grader for at fremhæve alle de delikate smagsnuancer.

  Læs hele beskrivelsen
  Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
  Produceret af Francis Ford Coppola Winery
  Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay. Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian River Valley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt