Francis Ford Coppola Winery Rosso & Bianco - Cabernet Sauvignon 2021

USA
USA
Californien

Med Coppolas Rosso & Bianco får du en livlig og kraftig Cabernet med strejf af sorte kirsebær og vanilje, der vil skabe glæde hos gæster med hang til amerikansk intensitet og smag.

Læs mere

Med Coppolas Rosso & Bianco får du en livlig og kraftig Cabernet med strejf af sorte kirsebær og vanilje, der vil skabe glæde hos gæster med hang til amerikansk intensitet og smag.

Læs mere
    Rosso & Bianco - Cabernet Sauvignon 2021
    159
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Gris
    Kalv
    Okse
    Simreretter
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Solbær

    Solbær

    Cedertræ

    Cedertræ

    Krydderier

    Krydderier

    Grafit

    Grafit

    Druer
    Cabernet Sauvignon

    Beskrivelse

    Forrygende Cab

    Denne saftige Cabernet Sauvignon af præget af Californisk sol og charme. Vinen består primært af Cabernet Sauvignon, dog krydret med en lille smule Petite Sirah og andre lokale druer. Vinene er delvis lagret i 12 måneder i en kombination af fransk og amerikanske egetræsfade, hvilket tilfører kompleksitet og en anelse ristede fadnoter.

    Rosso & Bianco

    Rosso & Bianco vinen er en hyldest til vinhusets italienske arv og inspireret af familiens egen kærlighed for den ukomplicerede og gode vin.  Rosso & Bianco serien er skabt ud fra den filosofi, at god vin skabes via dygtigt håndværk og fokus på at druens naturlige egenskaber skinner igennem. Rosso & Bianco byder på imponerende værdi for pengene.  

    Rig på aroma og smag

    Duften udfolder sig med varme toner af vanilje, sort kirsebær og peber. Smagen byder på rige noter af cassis, anis og en snert af karamel. Vinen er mellemfyldig med en afbalancerede syre og behagelige tanniner, der giver vinen en lækker struktur.

    En rødvin, der passer perfekt til grillet oksekød, varmende simreretter, samt cremede pastaretter. Vi anbefaler vinen serveret ved 14 °.

     

    Læs hele beskrivelsen
    Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
    Produceret af Francis Ford Coppola Winery
    Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt