Il Volpetto Chianti 2022

Italien
Italien
Toscana
Chianti
 • Vinbladet
  2021
  2021
 • Vinbladet
  2021
  2021
  BEST BUY

Il Volpetto er en klassisk Chianti med livlige og intense noter af røde bær, et lækkert urtepræg og en silkeblød struktur.

Læs mere
 • Vinbladet
  2021
  2021
 • Vinbladet
  2021
  2021
  BEST BUY

Il Volpetto er en klassisk Chianti med livlige og intense noter af røde bær, et lækkert urtepræg og en silkeblød struktur.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Chianti 2022
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 119 kr.

  69
  kr. /stk
  Spar i alt 300 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Italiensk mad
  Okse
  Ost
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Tomat

  Tomat

  Balsamico

  Balsamico

  Oregano

  Oregano

  Espresso

  Espresso

  Hindbær

  Hindbær

  Urter

  Urter

  Druer
  Sangiovese

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Il Volpetto, som på italiensk betyder lille ræv, er med sin velstrukturerede og fyldige krop et pragteksemplar på en Chianti-vin. Toscana-områdets stolthed er Sangiovese-druen, som udgør rygraden i denne klassiske Chianti.

  Toscanas hjerte

  Chianti er Toscana's hjerte. Siden middelalderen har denne klassiske vinregion fornøjet vinentusiaster med udsøgte vine med unik karakter. Vinene er i dag hovedsageligt baseret på Sangiovese, men nogle vine, som Il Volpetto, har også mindre mængder Canaiolo i blenden.

  Il Volpetto

  Sangiovese-druen giver Il Volpetto sine klassiske noter af kirsebær, tomatstilk og blomme, mens Canaiolo-druen beriger vinen med et dragende urtepræg.  Efter plukning afstilkes druerne og presses forsigtigt, før de gærer i rustfrie ståltanke. Vinen gennemgår hyppig omrøring for at udtrække farve og opnå en flot struktur og fløjlsbløde tanniner. 

  Klassisk Chianti

  Vinen har en flot rubinrød farve og en intens bouquet af røde bær, solmodne kirsebær og en subtil krydret undertone. Smagen er fyldig og velafbalanceret med bløde tanniner og en frisk syrlighed. Smagen er fløjlsblød med en behagelig syre og et strejf af vanilje i eftersmagen. En let tilgængelig Chianti, der kan nydes med eller uden mad.

  Italiensk madpartner

  Il Volpetto bringer livlige noter af røde frugter og krydderier til bordet, noter der komplementerer den rigdom, som det italienske køkken er kendt for. Vinens bløde tanniner og friske syrlighed gør den til en alsidig ledsager til alt fra pasta og pizza til grillet kød og oste. Med Il Volpetto får du en alsidig rødvin, der er den ideelle følgesvend til dit italienske måltid.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Toscana">toscana</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra toscana området i Italien
  Toscana er et af de største vinområder i Italien, og hele 30.500 ha. vinmarker er klassificeret som DOC. 85 % af produktionen er rødvin og kvaliteten spænder fra det jævne til nogle af landets bedste og dyreste vine. Toscana er blandt de mest ikoniske vinregioner fra Italien, og her fra kommer også nogle af Italiens, endda verdens, mest berømte og populære vine, f.eks. Chianti Classico og Brunello di Montalcino. Toscana og dets byer Firenze, Siena og den mindre Montalcino er i det hele taget forbundet med en stor del af Italiens stolte kulturhistorie, og det er helt oplagt, at her ligger mange hundrede år gamle fyrstedømmer, som også i generationer har dyrket vin. I Toscana finder vi også nogle af de fineste kunst- og musik-akademier og således er dette stedet, hvor finkultur og vinkultur går hånd i hånd.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt