Ink Zinfandel - Old Vine 2019

USA
USA
Californien

Black Ink er en velstruktureret og fløjlsblød rødvin, der byder på saftige frugtnoter, velintegrerede fadnoter og flot fylde.

Læs mere

Black Ink er en velstruktureret og fløjlsblød rødvin, der byder på saftige frugtnoter, velintegrerede fadnoter og flot fylde.

Læs mere
  Zinfandel - Old Vine 2019
  149
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Kalv
  Lam
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Smagsnoter
  Solbær

  Solbær

  Jordbær

  Jordbær

  Fersken

  Fersken

  Kanel

  Kanel

  Tobak

  Tobak

  Blåbær

  Blåbær

  Druer
  Zinfandel

  Beskrivelse

  Black Ink er en ærketypisk repræsentant for den populære, californiske Old Vine Zinfandel. Rødvinen udtrykker på formidabel vis det helt særlige terroir i Lodi og den lokale, fuldmodne frugt i al sin intense smagsrigdom. Her er der ikke sparet på hverken saft, kraft eller intensitet. Lodi er kendt som den californiske Zinfandel-hovedstad og er berømt for sine frugtrige og fuldmodne rødvine som denne lavet på gamle Zinfandel vinstokke. Hele 5.000 hektar vinmarkerne rundt om byen er plantet med Zinfandel, der har optimale vækstbetingelser i dette klima. Druerne nyder godt af de stabile, varme somre med solrige dagtimer og kølige aftenbriser, som giver druer med masser af smag og god syre. Black Ink er koncentreret i både duft og smag med modne kirsebær og brombær. En velstruktureret og fløjlsblød vin, der byder på saftige frugtnoter, velintegrerede fadnoter og flot fylde. Vinen er en veloplagt ledsager til grillede kødretter med oksekød, lam, kalv eller gris. Et perfekt match til sommerens grillretter og vinterhalvårets simreretter. Black Ink er skabt til umiddelbar nydelse. Der er ikke andet for. Sæt kulør på din dagligdag og slip smagen fri!

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt