Ink Zinfandel - Old Vine 2019

USA
USA
Californien

Black Ink er en velstruktureret og fløjlsblød rødvin, der byder på saftige frugtnoter, velintegrerede fadnoter og flot fylde.

Læs mere

Black Ink er en velstruktureret og fløjlsblød rødvin, der byder på saftige frugtnoter, velintegrerede fadnoter og flot fylde.

Læs mere
    Zinfandel - Old Vine 2019
    149
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Gris
    Kalv
    Lam
    Mørkt fjerkræ
    Okse
    Smagsnoter
    Solbær

    Solbær

    Jordbær

    Jordbær

    Fersken

    Fersken

    Kanel

    Kanel

    Tobak

    Tobak

    Blåbær

    Blåbær

    Druer
    Zinfandel

    Beskrivelse

    Black Ink er en ærketypisk repræsentant for den populære, californiske Old Vine Zinfandel. Rødvinen udtrykker på formidabel vis det helt særlige terroir i Lodi og den lokale, fuldmodne frugt i al sin intense smagsrigdom. Her er der ikke sparet på hverken saft, kraft eller intensitet. Lodi er kendt som den californiske Zinfandel-hovedstad og er berømt for sine frugtrige og fuldmodne rødvine som denne lavet på gamle Zinfandel vinstokke. Hele 5.000 hektar vinmarkerne rundt om byen er plantet med Zinfandel, der har optimale vækstbetingelser i dette klima. Druerne nyder godt af de stabile, varme somre med solrige dagtimer og kølige aftenbriser, som giver druer med masser af smag og god syre. Black Ink er koncentreret i både duft og smag med modne kirsebær og brombær. En velstruktureret og fløjlsblød vin, der byder på saftige frugtnoter, velintegrerede fadnoter og flot fylde. Vinen er en veloplagt ledsager til grillede kødretter med oksekød, lam, kalv eller gris. Et perfekt match til sommerens grillretter og vinterhalvårets simreretter. Black Ink er skabt til umiddelbar nydelse. Der er ikke andet for. Sæt kulør på din dagligdag og slip smagen fri!

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt