Kaesler Shiraz-Cabernet - WOMS 2018

Australien
Australien
South Australia
Barossa Valley
 • Halliday Wine Companion
  2018
  2018
  90 Point

Kaesler WOMS er det perfekte møde mellem australsk Shiraz og Cabernet Sauvignon, der til sammen skaber en kompleks, rig, dyb og tør rødvin.

Læs mere
 • Halliday Wine Companion
  2018
  2018
  90 Point

Kaesler WOMS er det perfekte møde mellem australsk Shiraz og Cabernet Sauvignon, der til sammen skaber en kompleks, rig, dyb og tør rødvin.

Læs mere
  Shiraz-Cabernet - WOMS 2018
  425
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Lam
  Okse
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Druer
  Shiraz
  Cabernet Sauvignon

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Kaesler WOMS er det perfekte møde mellem australsk Shiraz og Cabernet Sauvignon, der til sammen skaber en kompleks, rig, dyb og tør rødvin. WOMS skabes kun i de årgange, hvor høsten har enestående karakter og derfor fås vinen kun som ’limited edition’. Druerne til vinen kommer fra stokke på 119 år for Shiraz-druernes vedkommende og 33 år for Cabernet Sauvignon-druens. Druerne håndhøstes og gærer henholdsvis 8-9 dage og 15 dage med daglige overpumpninger. Mosten, der frit løber fra druerne, bliver pumpet på tank. De næste 8-10 timer tilføjes også den most, som druernes vægt presser ud. Til sidst hældes den samlede most på nye franske fade, hvor også den malolaktiske gæring sker. Herefter lagrer vinen i nye franske egefade. I glasset står vinen højrød, næsten lilla med en mørk kerne. I næsen mødes du af et væld af brombær, morbær og kirsebær med hint af eg. Frugten er solid og tæt, med fin tanninstruktur og udpræget fad. En klassisk smagsoplevelse, der vil ledsage krydrede og kraftige retter med grillet okse- eller lammekød.
  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Kaesler
  KAESLER er et femstjernet (Halliday) vineri i Barossa Valley, som bliver styret af tre stærke personligheder: Winemaker Steven og viticulturist Nigel og ikke mindst den karismatiske ejer, Reid Bosward. Det er et helt klassisk og rustikt australsk set-up, hvor man ved stalddøren møder den dedikerede trio i korte bukser, støvede støvler og en grensaks i hånden. KAESLER er klassisk Barossa – hvis klassisk vel at mærke betyder: eksemplarisk. Husets vine præsenterer den intense frugt med dybde og kompleksitet, men altid holdt i ave af en friskhed, der giver vinen balance.
  Fra <a href="/sog/?q=South Australia">south australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt