Kaesler Shiraz - Stonehorse 2019

Australien
Australien
South Australia
Barossa Valley
 • James Suckling
  2018
  2018
  91 Point
 • Vinous Media
  2017
  2017
  90 Point

Klassisk Shiraz i moderne stil. Vibrerende sorte og blå frugtnoter vælder op af glasset og på paletten byder vinen både på saftige bær med pikante pebernoter og lakridsede undertoner.

Læs mere
 • James Suckling
  2018
  2018
  91 Point
 • Vinous Media
  2017
  2017
  90 Point

Klassisk Shiraz i moderne stil. Vibrerende sorte og blå frugtnoter vælder op af glasset og på paletten byder vinen både på saftige bær med pikante pebernoter og lakridsede undertoner.

Læs mere
  Shiraz - Stonehorse 2019
  189
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Kalv
  Lam
  Okse
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Shiraz

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Stonehorse Shiraz er en del af Kaeslers Estate Wines og skabes på et blend fra husets marker i Clare Valley. Vinstokkene her er mellem 25 og 55 år gamle og vokser i ler- og sandholdige jorde. Druerne høstes om natten for at bevare den friske frugt. Herefter gærer druerne i syv dage med daglige overpumpninger. Trefjerdedele af mosten lagres herefter i ældre franske egefade i 13 måneder. I glasset har vinen en dyb rubinrød farve med lilla undertoner. Vibrerende sorte og blå frugtnoter vælder op af glasset og på paletten byder vinen både på saftige brombær, morbær, hindbær og kirsebær med pikante pebernoter og lakridsede undertoner. De bløde tanniner giver den ellers frugtdrevne, mediumfyldige Shiraz fin struktur og en elegant, krydret finish. Stonehorse Shiraz er et dejligt bekendtskab og et flot åbningsnummer til Kaeslers Shiraz-portefølje. En klassisk Shiraz i moderne stil, der kan nydes til alt kød på grillen. Også gerne til vildt, simreretter med kød af både okse, kalv og lam.
  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Kaesler
  KAESLER er et femstjernet (Halliday) vineri i Barossa Valley, som bliver styret af tre stærke personligheder: Winemaker Steven og viticulturist Nigel og ikke mindst den karismatiske ejer, Reid Bosward. Det er et helt klassisk og rustikt australsk set-up, hvor man ved stalddøren møder den dedikerede trio i korte bukser, støvede støvler og en grensaks i hånden. KAESLER er klassisk Barossa – hvis klassisk vel at mærke betyder: eksemplarisk. Husets vine præsenterer den intense frugt med dybde og kompleksitet, men altid holdt i ave af en friskhed, der giver vinen balance.
  Fra <a href="/sog/?q=South Australia">south australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt