Kelleris Kelleris Vingaard, Utopia, My Taste 2010

Danmark
Danmark

Dejlig rund vin med interessant krydret duft og nærmest sydeuropæisk hint af krydrede mørke bær.

Læs mere

Dejlig rund vin med interessant krydret duft og nærmest sydeuropæisk hint af krydrede mørke bær.

Læs mere
  Kelleris Vingaard, Utopia, My Taste 2010
  120
  kr. /stk
  Passer godt til
  Gris
  Ost
  Tapas
  Vildt
  Smagsnoter
  Solbær

  Solbær

  Jordbær

  Jordbær

  Tobak

  Tobak

  Kanel

  Kanel

  Tranebær

  Tranebær

  Druer
  Rondo

  Beskrivelse

  Utopia My Taste 2010 er modnet på nye amerikanske egefade. Årgang 2010 er blevet en lettere rødvin end normalt fra Kelleris Vingaard på grund af det danske vejr i 2010. Fadlagring på amerikansk eg giver blødhed, rundhed og en delikat note af vanille og krydderi. Kelleris Vingaard har siden 2001 været blandt vinmagerpionererne i Danmark, og med stedets perfekte beliggenhed, vinmagernes dedikation, passion, intelligens og fornuft er stedet en eminent ambassadør for dansk vin. Der kommer sande vinøse perler ud fra markerne og hvælvingerne under Kelleris Vingaard.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Kelleris - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Kelleris Vingaard

  Kelleris Vingaard præsenterer sig så utrolig smukt i det grønne Nordsjælland tæt på Øresund. En sydvendt let skrånende vinmark med grøn skov som bagtapet i det fjerne og en kælder med smukke hvælvinger. Når man besøger Kelleris Vingaard, er det som om, at et stykke af Bordeaux er blevet skåret ud af det sydvestlige Frankrig og indsat i Danmark.
  Her arbejdes meget seriøst med fadlagrede rødvine, som er en stor del af vingårdens dna. De primære produkter fra Kelleris Vingaard har siden etableringen i 2001 været rødvin, som sælges under navnet Utopia. I smagen matcher vinene Bordeaux-omgivelserne flot med en kølig og tør stil, hvor der bliver arbejdet omhyggeligt med fadlagring på både franske, ungarske og amerikanske fadtyper. Siden opstart er der kommet spændende nye produkter til inden for hedvin og mousserende vine.
  Kelleris Vingaards ejere Susanne og Søren Hartvig Jensen er sande hårdtarbejdende ildsjæle, der med passion og fokus på kvalitet, lever for deres imponerende og spændende Utopia-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt