Lussory Merlot, Premium

Spanien
Spanien
Castilla - La Mancha

Frugtdreven og indbydende alkoholfri vin lavet på Merlot-druer. Vinen har flotte noter af blomme, kirsebær og mynte.

Læs mere

Frugtdreven og indbydende alkoholfri vin lavet på Merlot-druer. Vinen har flotte noter af blomme, kirsebær og mynte.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Merlot, Premium
119
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Gris
Kalv
Lam
Lyst fjerkræ
Mørkt fjerkræ
Okse
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Blomme

Blomme

Chokolade

Chokolade

Urter

Urter

Vanilje

Vanilje

Druer
Merlot

Beskrivelse

Lussory

Lussory vinuniverset blev skabt i 2011 med drømmen om at skabe kvalitetsvine med alle vinens naturlige dyder, dog uden alkohol. Vinhuset produkter er alle sammen skabt uden brug af tilsætningsstoffer. Lussory er baseret i La Mancha, der ligger syd for Madrid. På denne spanske højslette har man kolde vintre og lange varme somre, som er yderst gunstige betingelser for dyrkning vin. Vinmarkerne ligger op i 700 meters højde og jordbunden består primært af kalksten, der sikrer en fornem mineralitet i vinene. Lussory har et eksklusivt udvalg af vine hvor især deres Merlot, Chardonnay og mousserende skaber stor begejstring.

Premium Merlot

Denne alkoholfrie rødvin er skabt på Merlot-druen, der skaber yderst fløjlsbløde og frugtdrevne rødvine. I denne Merlot får du en masse saftige bærnoter og et indbydende urtepræg. Vinen har en flot rubinrød farve med lille nuancer. Vinen er understøttet af en opfriskende syre, der sammen med vinens frugtige profil, munder ud i en silkeblød smagsoplevelse.

Alsidig madvin

Du kan roligt servere denne Merlot til en lang række kødfulde retter, især med mørkt fjerkræ som fasan eller and. Vinen er også en god partner til en god omgang ratatouille eller vegetariske tærter med svampe. Vinen nydes bedst lettere afkølet.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Castilla - La Mancha">castilla - la mancha</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Castilla-La Mancha er spaniens største vinproducerende region, og afdækker et areal på ikke færre end 700.000 ha. Således har regionen stået bag omkring halvdelen af al vin produceret i Spanien, ikke mindst anført af hvidvinsdruen Airén, der på et tidspunkt var verdens mest beplantede sort. Vinene fra den vidtfavnene region, der ligger på et plateau i cirka 700-800 meters højde syd for hovedstaden Madrid, blev frem til slutningen 1970’erne primært solgt i bulk, men herefter gennemgik regionen i al stilhed en kvalitetsmæssig revolution – ikke mindst takket være indføring af moderne teknikker og marker og kældre. De relativt billige jordpriser i Castilla-La Mancha er selvsagt en stærkt medvirkende årsag til, at vinene herfra typisk ligger i et yderst attraktivt prisniveau. Således kan Castilla-La Mancha i dag bryste sig af at være en region, der måske mere end nogen anden, formår at levere vine med en helt enestående sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt