Maison Louis Jadot Nuits-Saint-Georges 2018

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Nuits

Sjældent Bourgogne-kup fra Maison Louis Jadot. Dyb i farven, intens, kraftfuld vin med moden, robust frugt, imponerende krop og tydelige nuancer fra fadet.

Product.ReadMore

Sjældent Bourgogne-kup fra Maison Louis Jadot. Dyb i farven, intens, kraftfuld vin med moden, robust frugt, imponerende krop og tydelige nuancer fra fadet.

Product.ReadMore
  Nuits-Saint-Georges 2018
  509
  Product.UnitPrice
  Product.Profile.TasteHeadline
  Product.Profile.Dry
  Product.Profile.Sweet
  Product.Profile.Light
  Product.Profile.Heavy
  Product.Profile.LightFruit
  Product.Profile.HeavyFruit
  Product.Profile.LowAcid
  Product.Profile.HighAcid
  Product.Profile.Soft
  Product.Profile.Tannic
  Product.Profile.FitsHeadline
  Fransk landkøkken
  Kalv
  Lam
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt
  Product.Profile.TasteNotesHeadline
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Product.Profile.GrapesHeadline
  Pinot Noir

  Product.Specification.DescriptionHeadline

  Nuits-Saint-Georges vinene kommer fra geologisk terroir af kalksten og mergel og med perfekt østvendt eksponering er de stort set altid fremragende. Mosten til vinen her gærer 3-4 uger i åbne kar og gennemgår efterfølgende 12 måneders fadlagring. Louis Jadots Nuit-Saint-Georges er dyb i farven, intens, powerfuld og har flot krop. Den udvikler moden, robust frugt og tydelige nuancer fra fadet.
  Product.Specification.ShowMoreButton
  H - BeauneClosdesUrsulesCabotte2019 (4)_Edit.jpg
  Product.WinerySectionTitle
  Louis Jadot hører til blandt Bourgognes mest historiske og prestigiøse vinproducenter for både hvide og røde vine. Louis Henri Denis Jadot kom til Beaune fra Belgien i slutningen af 1700-tallet, og opkøbte en del vinmarker, bl.a. den legendariske monopol-mark ”Beaune 1. Cru Clos des Ursules”, som den dag i dag er en husets signaturvine. Maison Louis Jadot blev etableret i 1859.Vinhuset besidder i alt 150 hektar vinmarker, hvor af 70 hektar ligger i Côte d’Or. I dag betragter enkelte fejlagtigt Louis Jadot som en negociént, der opkøber druer hos lokale vinbønder, men op imod 70 % af vinene stammer imidlertid fra huset egne marker. At Louis Jadot i dag er et af de mest velansete vinhuse i Bourgogne må i allerhøjeste grad tilskrives, at de fornemme og lovpriste vine siden 1970 er skabt og profileret af den legendariske og karismatiske vinmager Jacques Lardière. Han gik på pension i 2012 og overlod pladsen til Frédéric Barnier, som med stor respekt for Lardières arbejde har taget arven og opgaven op. At samtlige vine produceres på et ekstremt højt niveau har blandt andet resulteret i, at Louis Jadots vine er repræsenteret på 19 ud af Frankrigs 27 trestjernede Michelin restauranter.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt