Maison Louis Jadot Volnay 1. Cru - Clos de la Barre - Monopole 2017

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Beaune

Charmerende Premier Cru fra hjertet af Côtes de Beaune. Jadots Clos de la Barre byder på et væld af bærnuancer, flot struktur og en lang vedvarende eftersmag.

Læs mere

Charmerende Premier Cru fra hjertet af Côtes de Beaune. Jadots Clos de la Barre byder på et væld af bærnuancer, flot struktur og en lang vedvarende eftersmag.

Læs mere
  Volnay 1. Cru - Clos de la Barre - Monopole 2017
  739
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Flot, feminin og aromatisk med intens duft af rød bærfrugt med strejf af viol. I smagen er vinen fyldig og silkeblød men flot ren frugt og mineralske noter i den lange eftersmag. Med denne elegante Pinot Noir-nyhed fra Bourgogne-vinhuset Maison Louis Jadot får du en slank, saftig og snorlige rødvin fra det ikoniske vinområde Volnay i Côte de Beaune. 

  Volnay ligger i hjertet af Côte de Beaune med det berømte område Pommard mod nord, Monthélie mod vest og Meursault mod syd. Volnay er berømt for sine feminine og lyse Pinot Noir-vine, der viser sig fra den elegante side med fin frugtrigdom, mineralske toner og flot kompleksitet. Rødvinene fra Volnay byder på mere krop og mindre syre end rødvinene fra Monthélie og en større, mere feminin elegance end vinene fra Pommard.

  Læs hele beskrivelsen
  H - BeauneClosdesUrsulesCabotte2019 (4)_Edit.jpg
  Produceret af Maison Louis Jadot
  Louis Jadot hører til blandt Bourgognes mest historiske og prestigiøse vinproducenter for både hvide og røde vine. Louis Henri Denis Jadot kom til Beaune fra Belgien i slutningen af 1700-tallet, og opkøbte en del vinmarker, bl.a. den legendariske monopol-mark ”Beaune 1. Cru Clos des Ursules”, som den dag i dag er en husets signaturvine. Maison Louis Jadot blev etableret i 1859.Vinhuset besidder i alt 150 hektar vinmarker, hvor af 70 hektar ligger i Côte d’Or. I dag betragter enkelte fejlagtigt Louis Jadot som en negociént, der opkøber druer hos lokale vinbønder, men op imod 70 % af vinene stammer imidlertid fra huset egne marker. At Louis Jadot i dag er et af de mest velansete vinhuse i Bourgogne må i allerhøjeste grad tilskrives, at de fornemme og lovpriste vine siden 1970 er skabt og profileret af den legendariske og karismatiske vinmager Jacques Lardière. Han gik på pension i 2012 og overlod pladsen til Frédéric Barnier, som med stor respekt for Lardières arbejde har taget arven og opgaven op. At samtlige vine produceres på et ekstremt højt niveau har blandt andet resulteret i, at Louis Jadots vine er repræsenteret på 19 ud af Frankrigs 27 trestjernede Michelin restauranter.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt