Merf Cabernet Sauvignon 2021

USA
USA
Washington State
Columbia Valley

Nydeligt afbalanceret og imødekommende vin med fine noter af brombær og solbær. Bred og lang smag, omspundet af silkebløde tanniner, der giver vinen en flot, rank struktur.

Læs mere

Nydeligt afbalanceret og imødekommende vin med fine noter af brombær og solbær. Bred og lang smag, omspundet af silkebløde tanniner, der giver vinen en flot, rank struktur.

Læs mere
  Cabernet Sauvignon 2021
  179
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Kalv
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Urter

  Urter

  Vanilje

  Vanilje

  Jordbær

  Jordbær

  Hindbær

  Hindbær

  Peberfrugt

  Peberfrugt

  Druer
  Cabernet Sauvignon
  Merlot
  Cabernet Franc

  Beskrivelse

  Druer fra Colombia Valley

  Druerne til Merf Cabernet Sauvignon kommer fra forskellige vinmarker på tværs af Colombia Valley, i den østlige del af Washington State. Alle druerne afstilkes ved ankomsten til vingården, og i selve gæringsprocessen har Merf anvendt forskellige gærtyper for at maksimere den færdige vins kompleksitet. Daglige, blide overpumpninger har desuden givet vinen sin smukke dybrøde kulør og flotte, afrundede tanniner.

  Lagring på egefade

  Efter gæringen lagres 75% af vinen i cirka 12 måneder i en kombination af franske og amerikanske egefade. De resterende 25% lagres i rustfri ståltanke, for at bevare druens særpræg og give kompleksitet til det færdige blend. Merf Cabernet Sauvignon er en nydeligt afbalanceret og utroligt imødekommende vin. I både duft og smag giver den påmindelser om brombær og solbær med underliggende noter af flødekaramel og grønne urter. Smagen er både bred og lang, omspundet af silkebløde tanniner, der giver vinen en rank struktur.

  Velegnet til kødretter

  Denne skønne Cabernet Sauvignon er en pragtfuld ledsager til de fleste retter med kød. Ikke mindst en dejlig sommerdag som ledsager til mad fra grill og barbecue, eller til vinterens og efterårets lidt tungere retter, ligeledes med kød.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Merf - wide - 2_Edit.jpg
  Produceret af Merf
  David "Merf" Merfeld er chef-vinmager på Northstar Winery i Walla Walla, som er en ud af flere Chateau Ste. Michelle Wine Estate-ejede prestigevingårde. Efter at have brygget øl i sin fritid i en årrække, besluttede Merf i 1996 af droppe sit fuldtidsarbejde for at dedikere sig til ølbrygningen på fuld tid, mens han deltog i undervisning på den lokale ølbryggerskole. I 1997 blev Merf ansat som brygger hos Bert Grant’s Ales, der på det var tidspunkt ejet af Ste. Michelle Wine Estates. Da muligheden viste sig for, at han kunne anvende sin viden om gæringens ædle kunst i vinfremstillingsøjemed, greb han hurtigt chancen for at blive involveret i vinindustrien i Washington. Merfs baggrund og erfaring med ølbrygning er således et unikt udgangspunkt for en særlig og mere utraditionel tilgang til vinproduktion, der adskiller ham fra andre vinproducenter. Merf-serien er af nyere dato, og dækker over en Chardonnay og en Cabernet Sauvignon. Som Merf siger: ”Når alt kommer til alt, laver jeg vine, som jeg selv har lyst til at drikke og dele i venners lag. De er skabt med umiddelbar nydelse for øje”.
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt