Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Allround
Italiensk mad
Lyst fjerkræ
Okse
Vegetariske retter
Smagsnoter
![Kirsebær](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/vin-smag-kirsebaer.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Kirsebær
![Tomat](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/vin-smag-tomat.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Tomat
![Balsamico](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/vin-smag-balsamico.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Balsamico
![Oregano](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/vin-smag-oregano.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Oregano
![Espresso](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/vin-smag-espresso.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Espresso
![Hindbær](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/vin-smag-hindbaer.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Hindbær
![Urter](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/vin-smag-urter.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Urter
Druer
Sangiovese
Beskrivelse
Vinen består af de 2 mest plantede rødvinsdruer i Marche; Sangiovese og Montepulciano. Vinen består af 85 % Sangiovse og 15 % Montepulciano. Italiensk lovgivning giver tilladelse til at komme 15 % andre druer i vinen, end den der angivet på etiketten når der er tale om IGT. Vinen har typisk Sangiovese-karakter; pupurfarvet, bouquet af kirsebær og en frisk, livlig og let syre. Smagen er afrundet med Montepulciano-druen der giver sit besyv med i form af lidt fylde og potens. Men alt i alt en overvejende let, ukompliceret vin - der gerne må nydes let afkølet.
Læs hele beskrivelsen
![H - 1551437477518_Edit.jpg](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1026956/H%20-%201551437477518_Edit.jpg?width=500&height=300&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Produceret af Moncaro
Grundlaget for Moncaro starter i 1964, hvor en gruppe vindyrkede dannede ’Società Cooperativa’ med det formål sammen at højne kvaliteten af vinmarkerne i Marche, og i 1970 byggede de vinkælderen ’Cantina di Montecarotto’ som senere blev til navnet Moncaro. I dag er Moncaro et vin-cooperativ der siden den første høst i 1971 har høstet stor anerkendelse for sine vine, sin filosofi og som allerede i 1980 var frontløbere for økologi og bæredygtig vinproduktion.