Noble Vines Cabernet Sauvignon 337 2020

USA
USA
Californien
 • Wine Enthusiast
  2020
  2020
  92 Point
 • Mundus Vini
  2018
  2018
  Guld
 • Wine Enthusiast
  2017
  2017
  90 Point

Blød og velafbalanceret californisk Cabernet Sauvignon med en lidt krydret smag med dejlige nuancer af brombær og solbær.

Læs mere
 • Wine Enthusiast
  2020
  2020
  92 Point
 • Mundus Vini
  2018
  2018
  Guld
 • Wine Enthusiast
  2017
  2017
  90 Point

Blød og velafbalanceret californisk Cabernet Sauvignon med en lidt krydret smag med dejlige nuancer af brombær og solbær.

Læs mere
  Cabernet Sauvignon 337 2020
  199
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Flødebaserede retter
  Kalv
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Cabernet Sauvignon

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Clay Station Vineyard, der ligger i Lodi-regionen, har gennem tiderne fået tilført en mængde mineraler oppe fra Sierra Nevada bjergene. Det har skabt en unik undergrund, med en blanding af store sten og grus, det danner en perfekt dræning af jorden, som dækkes af et frugtbart rødt, jernholdigt jordlag, som vi kender fra store dele af Bordeaux. Selve klonen nr 337 stammer også fra Bordeaux og har nu, 15 år efter den er plantet, fået en god rodfæstning i vinmarken, så den ikke påvirkes så meget af nedbørsmængden og heden. Winemaker Richard Jew og hans team overvåger og styrer modningsprocessen, og sørger for det optimale høsttidspunkt, der foregår om natten, hvor køligheden er størst. Vinen har gennemgået en lagring på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade. Har en aroma af sorte kirsebær, modne solbær og let ristet kaffe. Bløde og velafbalancerede tanniner understøtter smagen af brombær og solbær, der krydres med nuancer af sort peber.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Delicato - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Delicato
  Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det var hans far, hans bedstefar og i generationer så langt tilbage som man kunne huske var man beskæftiget med vinavl. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Sådan startede vinfirmaet, i dag kendt som Delicato Family Vineyards ledet af 3. generation, Chris og Jasper Indelicato. Delicato Family Vineyards er i dag blandt de allerstørste vinavlere i USA, med vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og Monterey. Delicato har en række vinhuse, hvor man har specialiseret sig i enkeltdruevine, og hvor man har vinmarkerne beliggende på netop de steder i Californiens mangfoldige klimazoner, hvor de enkelte druesorter trives bedst. Huse med vine på henholdsvis Zinfandel-, Pinot Noir-, Merlot- og Viognier-druer.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Lodi er kendt især som Zinfandel-regionen. Området ligger 150 kilometer øst for San Francisco, langs med Sacramento-flodens delta. Zinfandel-druerne har her gavn af de varme, tørre somre og kølige vintre, og Lodi er et af de varmeste områder i Californien. I vækstsæsonen er der varme om dagen og kølige briser hen under aftenen, som giver druerne en lang modningssæson. Jordbunden er på grund af floddeltaet meget veldrænet og består primært af sand. Vinplanterne er gamle og krogede med en alder, der spænder fra 30 til 80 år hvilket typisk giver intens og koncentreret karakter til vinene.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt