Patz & Hall Pinot Noir 2018

USA
USA
Californien
Sonoma Coast

Klassisk Sonoma Coast Pinot Noir med fine lag af røde frugter og bær, samt en rank tanninstruktur. Noter af sort te, skovbund, kakao og krydderier.

Læs mere

Klassisk Sonoma Coast Pinot Noir med fine lag af røde frugter og bær, samt en rank tanninstruktur. Noter af sort te, skovbund, kakao og krydderier.

Læs mere
  Pinot Noir 2018
  509
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Lyst fjerkræ
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Beskrivelse

  En bred vifte af ekstraordinære vinmarker danner grundlaget for Patz & Halls Somona Coast Pinot Noir. Dutton-familien leverer druer fra flere af deres små enkeltmarker. Charlie Chenoweth, Lee Martinelli og Steve Hill bidrager ligeledes med fremragende drue-kvaliteter til denne komplekse blanding af vinmarker, mikroklimaer og kloner. Blandingen er dog primært baseret på druer fra Mark Sanchietti 's Two Dryers Vineyard, og Bill Prices Gap Crown Vineyard, en af Sonoma Coast legendariske marker. Vinen fremstår med alle Pinot Noir-druens klassiske dyder. Fine lag af røde frugter og bær, med en rank og livgivende tanninstruktur, karakteriserer vinen, foruden noter af sort te, skovbund, kakao og krydderier. Tilsammen udgør det en klassisk Sonoma Coast Pinot Noir, med en tør og behagelig afslutning i bedste burgundiske stil.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Patz_hall - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Patz & Hall
  Patz & Hall i Sonoma er hyldet som én af USA’s mest efterspurgte producenter af Chardonnay og Pinot Noir. Deres adelsmærke og stil er sprøde, koldklima-vine, og husets enkeltmarksvine har med tiden opnået legendarisk status. Patz & Hall blev etableret i 1988 af Donald Patz, dimitteret biolog fra University of Oregon i Eugene, og James Hall, der arbejdede som assisterende vinmager på Flora Springs i Napa Valley. Deres håndværksmæssige tilgang til vinfremstilling, tætte og personlige relationer til en håndfuld af Californiens fineste og bedste avlere, og ikke mindst adgangen til deres druer via langtidskontrakter, har siden etableringen været hjørnestenen i vingårdens succes og konstante kvalitetsniveau. Af samme årsag modtager Patz & Halls vine konstant høje ratings.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay. Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian River Valley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt