Patz & Hall Pinot Noir 2018

USA
USA
Californien
Sonoma Coast

Klassisk Sonoma Coast Pinot Noir med fine lag af røde frugter og bær, samt en rank tanninstruktur. Noter af sort te, skovbund, kakao og krydderier.

Læs mere

Klassisk Sonoma Coast Pinot Noir med fine lag af røde frugter og bær, samt en rank tanninstruktur. Noter af sort te, skovbund, kakao og krydderier.

Læs mere
    Pinot Noir 2018
    509
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Gris
    Kalv
    Lyst fjerkræ
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Hindbær

    Hindbær

    Svampe

    Svampe

    Nellike

    Nellike

    Vanilje

    Vanilje

    Tranebær

    Tranebær

    The

    The

    Druer
    Pinot Noir

    Beskrivelse

    En bred vifte af ekstraordinære vinmarker danner grundlaget for Patz & Halls Somona Coast Pinot Noir. Dutton-familien leverer druer fra flere af deres små enkeltmarker. Charlie Chenoweth, Lee Martinelli og Steve Hill bidrager ligeledes med fremragende drue-kvaliteter til denne komplekse blanding af vinmarker, mikroklimaer og kloner. Blandingen er dog primært baseret på druer fra Mark Sanchietti 's Two Dryers Vineyard, og Bill Prices Gap Crown Vineyard, en af Sonoma Coast legendariske marker. Vinen fremstår med alle Pinot Noir-druens klassiske dyder. Fine lag af røde frugter og bær, med en rank og livgivende tanninstruktur, karakteriserer vinen, foruden noter af sort te, skovbund, kakao og krydderier. Tilsammen udgør det en klassisk Sonoma Coast Pinot Noir, med en tør og behagelig afslutning i bedste burgundiske stil.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Patz_hall - wide - 3_Edit.jpg
    Produceret af Patz & Hall
    Patz & Hall i Sonoma er hyldet som én af USA’s mest efterspurgte producenter af Chardonnay og Pinot Noir. Deres adelsmærke og stil er sprøde, koldklima-vine, og husets enkeltmarksvine har med tiden opnået legendarisk status. Patz & Hall blev etableret i 1988 af Donald Patz, dimitteret biolog fra University of Oregon i Eugene, og James Hall, der arbejdede som assisterende vinmager på Flora Springs i Napa Valley. Deres håndværksmæssige tilgang til vinfremstilling, tætte og personlige relationer til en håndfuld af Californiens fineste og bedste avlere, og ikke mindst adgangen til deres druer via langtidskontrakter, har siden etableringen været hjørnestenen i vingårdens succes og konstante kvalitetsniveau. Af samme årsag modtager Patz & Halls vine konstant høje ratings.
    Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra californien området i USA
    Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay. Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian River Valley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt