Philip Togni Vineyard Cabernet Sauvignon 2018

USA
USA
Californien
 • Parkers Wine Advocate
  2018
  2018
  96+ Point
 • Vinous Media
  2018
  2018
  96+ Point

Legendarisk Napa Valley-vin pakket med bl.a. brombær, hindbær, blommer og krydderier. Intens og dyb med perfekt moden Cabernet-frugt.

Læs mere
 • Parkers Wine Advocate
  2018
  2018
  96+ Point
 • Vinous Media
  2018
  2018
  96+ Point

Legendarisk Napa Valley-vin pakket med bl.a. brombær, hindbær, blommer og krydderier. Intens og dyb med perfekt moden Cabernet-frugt.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Cabernet Sauvignon 2018
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 1.695 kr.

  1.195
  kr. /stk
  Spar i alt 1.500 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Okse
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Cabernet Sauvignon

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  En af Napas mest legendariske vine fra de små 4 hektar, som Philip Togni tilplantede på Spring Montain tilbage i 80’erne, og som han har dyrket økologisk siden midt 90’erne.

  Altid ca. 80% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot og resten en smule Cabernet Franc og Petit Verdot. Gæret på den naturlige gær og lagret 18 måneder i en blanding af gamle og nye fransk/amerikanske egetræsfade.

  Fra start af vælter det op af glasset med en aroma pakket med bl.a. brombær, hindbær, blommer, krydderier, urter, røde blomster, kaffe, læder og den fineste tobak/cedertræ. På tungen er vinen intens og dyb med perfekt moden Cabernet-frugt og helt fri for overmoden sødme og jagt på tung koncentration, som man ofte ser i Napa.
   
  Balancen mellem frugt og fad er kodeordet her, og markens høje placering er bl.a. med til at give vinen en flot syre, der holder den frisk og elegant. En vin bygget til 20-30 år på langs, men den kan sagtens nydes i sin ungdom, hvor den efter lidt tid i en karaffel vil være et fantastisk selskab til den oplagte bøf af højeste kvalitet.

  “"The 2019 Cabernet Sauvignon Estate is a classic Togni wine, meant to be laid down for at least a decade and capable of aging well for 20 years beyond that in a cool cellar. Hints of green olive and thyme add savory nuance to the raspberry and cassis shadings on the nose, while the medium to full-bodied palate is concentrated into a dense, streamlined shape that throws off waves of dusty tannins, buffered by hints of cedar and vanilla, with lingering cassis notes on the finish." – The Wine Advocate, Parker

  Læs hele beskrivelsen
  H - rawImage_Edit.jpg
  Produceret af Philip Togni Vineyard
  Siden en ung Philip Togni som vinmager på Chappelet i Napa Valley skabte den legendariske Chappelet 1969 Cabernet Sauvignon (100/100 hos både Vinous og Parker), så har han stået som et fyrtårn i Napa og er nok områdets største nulevende legende. Efter Chappelet købte han i 1975 et stykke jord oppe i højderne på Spring Montain. De blot ca. 4 hektar blev i 1981 tilplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Siden midten af 90’erne har marken været dyrket økologisk, og det er stadig disse gamle stokke, der danner grundlag for en af Napas mest legendariske vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt