Raimat Vol d´Ànima - Tinto 2021

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre
 • Mondial de Bruxelles
  2015
  2015
  Sølv
 • Mondial de Bruxelles
  2013
  2013
  Guld

Ung, moderne vin med masser af frugt og en flot struktur. Blød og lækker med nuancer af sorte frugter, kakao og kaffe med en dejlig lang eftersmag.

Læs mere
 • Mondial de Bruxelles
  2015
  2015
  Sølv
 • Mondial de Bruxelles
  2013
  2013
  Guld

Ung, moderne vin med masser af frugt og en flot struktur. Blød og lækker med nuancer af sorte frugter, kakao og kaffe med en dejlig lang eftersmag.

Læs mere
 • Ecological
Vol d´Ànima - Tinto 2021
135
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Allround
Lyst fjerkræ
Okse
Ost
Tapas
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Solbær

Solbær

Cedertræ

Cedertræ

Krydderier

Krydderier

Grafit

Grafit

Læder

Læder

Hindbær

Hindbær

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Blåbær

Blåbær

Chokolade

Chokolade

Tobak

Tobak

Druer
Cabernet Sauvignon
Garnacha
Syrah

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Druerne er, som alle Raimats vine, dyrket bæredygtigt. De er plukket om natten for at bevare druens aroma. Når druerne er kommet ind i vineriet bliver de kølet ned til 15 grader. Halvdelen af druerne bliver liggende i 24-48 timer hvorefter gæringen sættes i gang ved 25 grader, dette giver en frisk og frugtrig most. Den anden halvdel af druerne gennemgår gæring ved højere temperatur for at opnå mere fylde og kompleksitet. Når disse to typer blendes er resultatet en ung, moderne vin med masser af frugt og flot struktur. Farven er dyb rubinrød med violet skær. I både bouquet og smag finder man sorte frugter, kakao og kaffe samt et hint af krydderier som peber og muskat. Meget bløde og behagelige tanniner, god struktur med lang eftersmag.

Læs hele beskrivelsen
H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
Produceret af Raimat
Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra catalonien området i Spanien
Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt